Şimdi Ara

beyler hoca yazılıdan düşük verebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • her soru 10 puan 10 soru var ders din kültürü ilk dönem zayıf almıştım 2. dönem ilk yazılıda kitap açtım 3 soru hariç bütün sorularım doğruydu diğerlerinden de 2şer 3er kaç verirse artık diye bekliyorken 50 almışım hocadan okula gittiğimde kağıdımı istiycem nasıl olur hoca düşük verir mi anlamadım seçmeli kur'an hocamız gitti 2. dönem bu geldi ondan da 35 almışım ilk dönem diğer hocadan 2 yazılım da 60-70 di ne yapmalıyım göz göre göre bırakcak adam beni gittiğimde kağıdımı görmek isteyeceğim vermez ise ne yapayım? bi yardım edin

• Adam din sınavında kopya çekmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle durumlarda il milli egitim müdürluğune mi bi yere dilekçe veriliyodu bi heyet kağıdınızı okuyodu filan eğer çok eminsen bi araştır bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LakersNation -- 14 Nisan 2014; 0:19:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nancilin

Adam din sınavında kopya çekmiş

okusaydın mesajı anlardın ilk dönem sınavım iyi geçmesine rağmen nasıl olduysa zayıf aldım 2. dönem kalmayım diye çektim
  • Okudum hepsini kardeş şaka amaçlı yazdım. Dilekçe yazılıyordu diye hatırlıyorum. Sınav kağıdını göstermeme kanunen yasak

• quote:

Orijinalden alıntı: nancilin

Okudum hepsini kardeş şaka amaçlı yazdım. Dilekçe yazılıyordu diye hatırlıyorum. Sınav kağıdını göstermeme kanunen yasak

dilekçe de kavga felan çıkartır sanırım hadisleri kısaltarak yazdım ama o da dese kısaltmak yasak geerçek olmaz felan o yüzden çizdim dese ne yapcam o
  • Demek ilk sinavda kitap actin ha. Sıfır veriyim sinavinada gor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    s
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.