Şimdi Ara

beyler hiç midye, kokoreç falan yemedim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok gördüm ama yiyemedim deneme fırsatı olanların fikirleri neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok gördüm ama ye-me-dim yemem.
  • kokoreç biraz overrated. ama bir tepsi midyeyi bir oturuşta yiyebilirim süper birşey.
  • Kokoreç bildiğin et döner gibi.Hele izmir yaptırırsan tadından yenmez.Ama yerken içine kekik ve pul biber dökmeyi ihmal etme..

Midye'yi ben de yemedim ama kokoreç'i bi dene derim (:
  • İkiside çok fena, kokoreçi turşu acı biberli; mideyeyi bol limonlu yiyeceksin.

• Midyeyi ben çok severim ama kokoreç bilmem

• quote:

Orijinalden alıntı: og

kokoreç biraz overrated. ama bir tepsi midyeyi bir oturuşta yiyebilirim süper birşey.

tadı nasıl bişey hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç zeytin yemedim
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kokoreçi pahalı düzgün bir yerde yemeyeceksen hiç yeme daha iyi keza midye de öyle.Düzgünleri enfes dandikleri mide bozan cinsten olur.
  • Ye bence çok yedim 2 sinide on numaradır
  • Kokoreç eğer sağlam temiz yaptığını bildiğin yerden yersen sorun yok yararlıdır zararıda yoktur. Ancak midye çok zararlıdır, pis yerlerde yetişir ve vücuda hastalık yayar yemeni tavsiye etmem.
  • Kokoreci severim, Midyeyi ise genelde kendim toplayip yerim, Bi dalista bu kova toplar, temizler, Bi guzel unlayip kizgin yagda kizartip koca Bi tabagı doldururum, yaninada bol torator sos ve buz gibi kola,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkadraz13 -- 22 Şubat 2015; 21:03:05 >
  • ben de kokoreç yemedim.
    bir keresinde midye ızgara yemiştim pek bir tadı yoktu. Dışarda satılanlardan denemedim hiç üstüne limon sıkılanları.
  • İkisinide izmirde yiyeceksiniz bide üstüne 1 saat 2 saat sonra boza gömüceksin bana bir dua ediceksin yazında bodrumda ne ıstaKoz ne yengeç. bir kalamar çerez niyetine. levrek yanına ahtopot salatası birde karides sote yiyeceksin akşamda kafana göre bir lüfer yanında soğuk bira lüfer fırın olucak söylersen sefe çizikleri altında kalsın yağı gitmez sulu bir lüfer ve bira yersin bana 2 dua edersin bunları yap izmire gel sana bir mangal yapayım 2 rekat namaz kılalım yine bana dua edersin miden bana borçlu kalır

• quote:

Orijinalden alıntı: disparity

kokoreçi pahalı düzgün bir yerde yemeyeceksen hiç yeme daha iyi keza midye de öyle.Düzgünleri enfes dandikleri mide bozan cinsten olur.

kokorec asil sanayide yenir.

• İkisi de nefis. Olsa da yesek

• Normal etten pahali ama mupdelasi olanlar var benim gibi aylik rahat 100 lira gidiyor ikisine

• Canim cekti la aksam aksam

• Kokoreç'i domatessiz ye, kekik ve pul biber'de eklet.
  • Daha geçen gün profesörde yedim.Bilenler bilir en iyisi Ankara AOÇ de olur.Biz üşendik oraya gitmeye ama profesörde iyidir.İkisinide ye cidden güzeller.Kuzenimle iki kişi paraları birleştirip 100 tane midye dolma yemiştik bir keresinde izmirde hani sıkılmazsın ardarda atarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

İkisinide izmirde yiyeceksiniz bide üstüne 1 saat 2 saat sonra boza gömüceksin bana bir dua ediceksin yazında bodrumda ne ıstaKoz ne yengeç. bir kalamar çerez niyetine. levrek yanına ahtopot salatası birde karides sote yiyeceksin akşamda kafana göre bir lüfer yanında soğuk bira lüfer fırın olucak söylersen sefe çizikleri altında kalsın yağı gitmez sulu bir lüfer ve bira yersin bana 2 dua edersin bunları yap izmire gel sana bir mangal yapayım 2 rekat namaz kılalım yine bana dua edersin miden bana borçlu kalır

Nasıl bir kavram kargaşası içine düştüysen, adama hem bira içtiriyorsun sonrada namaz kıldırıp dua ettiriyorsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.