Bitane yaratık gibi bişey vardı demir yiyerek büyüyodu.Sonra kocaman oluyodu o filmi bilen veya hatırlayan varmı?
quote:Orijinalden alıntı: Wardomsfight Galgameth Valla bu çocukken izlemiştim kanka çok sağol indiricem bidaha izlicem az önce tuvalette geldi aklıma
quote:Orijinalden alıntı: MadChild™ quote:Orijinalden alıntı: Wardomsfight Galgameth Valla bu çocukken izlemiştim kanka çok sağol indiricem bidaha izlicem az önce tuvalette geldi aklıma googlede "demir yiyerek büyüyen" diye arattım 3. sonuçta bu vardı Konusu ne güzelse bende izliyim.
quote:Orijinalden alıntı: Wardomsfight quote:Orijinalden alıntı: MadChild™ quote:Orijinalden alıntı: Wardomsfight Galgameth Valla bu çocukken izlemiştim kanka çok sağol indiricem bidaha izlicem az önce tuvalette geldi aklıma googlede "demir yiyerek büyüyen" diye arattım 3. sonuçta bu vardı Konusu ne güzelse bende izliyim. İzle kanka bitane yaratık var demir yiyo büyüyo falan süper bişey ya. Grafikleride güzel.
quote:Orijinalden alıntı: MadChild™ quote:Orijinalden alıntı: Wardomsfight quote:Orijinalden alıntı: MadChild™ quote:Orijinalden alıntı: Wardomsfight Galgameth Valla bu çocukken izlemiştim kanka çok sağol indiricem bidaha izlicem az önce tuvalette geldi aklıma googlede "demir yiyerek büyüyen" diye arattım 3. sonuçta bu vardı Konusu ne güzelse bende izliyim. İzle kanka bitane yaratık var demir yiyo büyüyo falan süper bişey ya. Grafikleride güzel. mamundada bulamadım, online izlemek için link varsa pm atabilirmisin :D
quote:Orijinalden alıntı: Wardomsfight quote:Orijinalden alıntı: MadChild™ quote:Orijinalden alıntı: Wardomsfight quote:Orijinalden alıntı: MadChild™ quote:Orijinalden alıntı: Wardomsfight Galgameth Valla bu çocukken izlemiştim kanka çok sağol indiricem bidaha izlicem az önce tuvalette geldi aklıma googlede "demir yiyerek büyüyen" diye arattım 3. sonuçta bu vardı Konusu ne güzelse bende izliyim. İzle kanka bitane yaratık var demir yiyo büyüyo falan süper bişey ya. Grafikleride güzel. mamundada bulamadım, online izlemek için link varsa pm atabilirmisin :D Keşke aklıma gelmeseydi downloan linki bile yok