Şimdi Ara

Beyler H&M de ciddi indirim var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 liraya ayakkabı ve 50 liraya çok şahane bir hırka aldım.

Ankara/ Cepa'da var mağaza ihtiyacı olan ziyaret edebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: carnador

30 liraya ayakkabı ve 50 liraya çok şahane bir hırka aldım.

Ankara/ Cepa'da var mağaza ihtiyacı olan ziyaret edebilir.

resimleri ekleme imkanın varmı hemen gidebilirim.
  • Kardeş oradayken foto çekemedim ama

gömlek, ayakkabı, polar, kazak, mont, pantolon, tişört her birşey vardı tükenmeden bir uğra bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgurkan

quote:

Kardeş oradayken foto çekemedim ama

gömlek, ayakkabı, polar, kazak, mont, pantolon, tişört her birşey vardı tükenmeden bir uğra bence.

hocam pantolonlarda indirim var mı ? bi tane siyah chino alayım diyorum geçen gittiğimde 50 liraydı suan kaç ?

kırmızı mavi, sarı ve siyaha yakın renk pantolonlar vardı 30 liraydı yanlış görmediysem

bi de gri ayakkabılar vardı ya klassik tarzda, onlarda 20 tl ye düşmüş kaçırma derim.

Yeşil bir mont vardı kışlık 50 liraya düşmüş 140 liradan bir bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 1 Nisan 2012; 17:02:46 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeş oradayken foto çekemedim ama

hocam pantolonlarda indirim var mı ? bi tane siyah chino alayım diyorum geçen gittiğimde 50 liraydı suan kaç ?

kırmızı mavi, sarı ve siyaha yakın renk pantolonlar vardı 30 liraydı yanlış görmediysem

bi de gri ayakkabılar vardı ya klassik tarzda, onlarda 20 tl ye düşmüş kaçırma derim.

Yeşil bir mont vardı kışlık 50 liraya düşmüş 140 liradan bir bak.

oh oh oh çok iyi hocam çok teşekkürler bilgilendirme için acaba ne kadar sürer bu kampanya. oradan mavi pantolon almıstım dar. simdi de siyah almayı planlıyorum hiç değilse 2 tane alırım daha hesaplı olur. siyah dar ve kiremit rengi dar pantolon alacağım. ayrıca kış için hoş mont varsa alabilirim. h&m de gerçekten iyi ürünler olabiliyor bi bakmak lazım. zaten oradan pantolon alıyorum cunku baska yerde bulamıyorum dar . ilgimi çeken pantolonlar ve montlar oluyor, fermuarlı kapşonlu şeylerde varsa bakabilirim.

Ne kadar sürer bilmiyorum gün yoktu eldeki stoğu eritecekler anlaşılan.. İstediğin pantolonlar vardı. Kışlık mont 1 tane vardı 50 tl ye yeşil renkti diğerleri %50 indirime girmişti 140 lardan :)

Fermuarlı montlar var kapşonlu olarak çeşit az. Polar var 30 tl civarında elini çabuk tut derim ben sabah 11 de gitmiştim sıra vardı kasada gerisini sen düşün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.