Şimdi Ara

Beyler Gitar Alıcam Yardımcı Olumusunuz Anlıyanlar Bir Bakarsa Sevinirim!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yeni baslıycam akustik mi klasikmi modeli ne olsun yardım cı olusanız cok sevinicem.

ama klasik alcaksan
    rodriguez var bende bi tane gercekten hoşş
    hem el yapımı bildigim kadarıyla
    200-250 arası bişeydi fiyatı

tabi ne kadar paran olduguna baglı alcagın gitar

Orjinalden alıntı: atadoqu

eger amacın klasikle baslıyıp sonra elektro ya gecmekse direk elektro al
    cünkü zaman kaybı olur hiç bi faydası olmaz klasiğin

ama klasik alcaksan
    rodriguez var bende bi tane gercekten hoşş
    hem el yapımı bildigim kadarıyla
    200-250 arası bişeydi fiyatı

tabi ne kadar paran olduguna baglı alcagın gitar

80- 90 arası bir seyler olmasını istiorum elektro ya fln geçme gibi bir durum yok su anlık

klasik gitarı tercih edersen;
    ya 3-5 akor öğrenirsin sonra az birşeyde arpej, girersin akor sitelerine populer şarkıları çalarsın.kumsalda arkadaşlara iyi hava atarım ben böyle diyorsan..

yada adam gibi klasik çalacağım ben diyorsan.uzun vadeli ve kaliteli eğitim veren bir kursa başlarsın, klasiği tam anlamıyla notalarla çalarsın. canon, vivaldi, four season gibi eserlerden bahsediyorum.

akustik istiyorsan;
    sesi daha eksanslı daha yüksek net ve uzun tınılıdır klasiğe göre. güzel romantik ve slow şarkılara yatkındır. telleri çelik olduğu için klasiğe göre daha fazla zorlanabilirsin ilk başta. kalsik için söylediğim diğer şeyler bu akustik içinde geçerli ayrıca.

elektro dersen;
    çok zevkli bir gitardır. ister clean yani efektsiz, istersende distortiton wah wah delay gibi efektlerle çalabilirsin.elektroyu fazla anlatmama gerek yok.metallica da elektro çalar, ilhan iremde. ne istersen bu gitara uyar. öğrenmesi diğerlerinde farklıdır.klasik yada akustikten elektroya geçeceğinde yeni öğrenmen gereken çok şey olacak. tabi elektroyu elektro gibi çalmak istiyorum dersen..

gir youtube ye.her gitarın sesini ve müziğini dinle. sonra neyi istediğine karar ver bizde sana marka ve fiyat konusunda detaylardan bahsedelim. kolay gelsin
    Sarı dalgalı saçına, yüzüne, dudağına, gülüşüne, bakışına, gözüne, endamına, eline, parmağına, sesine, ismine, yürüyüşüne oturuşuna, yanağına, gamzene, burnuna, boynuna, sarılmana, sevmene, kokuna, koynuna, sıcaklığına, herrşşeyine sana tarifsiz aşığım. Düşünebildiğim kadar hızlı konuşabilmem gerek sevgimi anlatmak için... AB RH(-)

• akustik gitarlar elektrodan pahalı bikere(çogu yani) . 80-90 milyona klasik alırsın ancak. alıcaksan valenciya marka al. ama şunuda bil kalsikle dogru düzgün bişeyler calamazsın yani .bi tek güzel felemenko yaparsın okadar. he eger öğrenmek amaclı diyosan klasik al tabiki. ögrendikten sonra akustik falan calarsın. ama elektro nun teknikler farklı digerlerinin farklı

Orjinalden alıntı: erdemakbıyık

bak açık konuşayım sende neyi istediğini daha iyi anlarsın..

klasik gitarı tercih edersen;
    ya 3-5 akor öğrenirsin sonra az birşeyde arpej, girersin akor sitelerine populer şarkıları çalarsın.kumsalda arkadaşlara iyi hava atarım ben böyle diyorsan..

yada adam gibi klasik çalacağım ben diyorsan.uzun vadeli ve kaliteli eğitim veren bir kursa başlarsın, klasiği tam anlamıyla notalarla çalarsın. canon, vivaldi, four season gibi eserlerden bahsediyorum.

akustik istiyorsan;
    sesi daha eksanslı daha yüksek net ve uzun tınılıdır klasiğe göre. güzel romantik ve slow şarkılara yatkındır. telleri çelik olduğu için klasiğe göre daha fazla zorlanabilirsin ilk başta. kalsik için söylediğim diğer şeyler bu akustik içinde geçerli ayrıca.

elektro dersen;
    çok zevkli bir gitardır. ister clean yani efektsiz, istersende distortiton wah wah delay gibi efektlerle çalabilirsin.elektroyu fazla anlatmama gerek yok.metallica da elektro çalar, ilhan iremde. ne istersen bu gitara uyar. öğrenmesi diğerlerinde farklıdır.klasik yada akustikten elektroya geçeceğinde yeni öğrenmen gereken çok şey olacak. tabi elektroyu elektro gibi çalmak istiyorum dersen..

gir youtube ye.her gitarın sesini ve müziğini dinle. sonra neyi istediğine karar ver bizde sana marka ve fiyat konusunda detaylardan bahsedelim. kolay gelsin

çok saol arkadasım vakir ayırdıgın için

• klasık le baslanırmıs ole dıolar

Orjinalden alıntı: black_-_storm

klasık le baslanırmıs ole dıolar

o en büyük yalan

ne calmak istedigine baglı
    hersey

iyi arastırırsan elektro calcaklar icin kimse klasikle baslamayı önermiyo

bende klasikden baslıcaktım ilk hocam elektro calcaksan eger direk elektrodan basla demisti
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.