Şimdi Ara

Beyler garip bi sekilde elektrikler gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle surdan anlatmaya baslayayim bizim evin karsisinda bi apartman var ancak bi dairesinde surekli isik yanik araliksiz geldigimden beri sehire. İlk aylarda evde bi kedi vardi bazen pencereye cikar patileriyle cama tiklatir kacmak istermis gibi sonra iceri girerdi. Gunduz pek farkedilmezdi ama geceleri iceride los bi isik olurdu bazen urperirdim ama en azindan apartta tek olmadigim biraz rahatlatirdi beni. Sonra ki zamanlarda o kediyi goremez oldum.
    Bu gece de oyle canim sıkılmıs gibi youtube ordan cikip fl ye girip bi iki muzik yapmaya calisiyorum, derken elektrikler gitti pc de adaptoru cikarmistim kaydedemeden gitti butun muzik ben buna soverken sokaktan araba sesi gelmeye basladi ditditditdit diye etraf kaplaranlik oldu dondum kaldim bende. Daha oncede gitmisti ama asagiya inan ogrenciler falan oluyordu kizlar korkuyordu genelde ama bu sefer hic ses mes duymadim bi irkildim zaten telefonun isigini actim cikicam evden once bi isiyeyim dedim tuvalete girmemle cikmam bir oldu karanlikta aynaya bakmaktan cok korkarim bide ustune takinti yapip bakasim gelicek biliyorum aklima geldig gibi dondum direk actim kapiyi asagi iniyorum asagida dayinin olmasi lazim geceleri duran orda degildi cikis kapisina dogru ilerledim bi sigara icerim diye. Kapiyi acmamla sert bi ruzgar yemem bir oldu mideme kadar usudum montu falan da giymistim halbuki. Sokak bombos dayiya bakindim belki buralardadir diye o sira gozume anlattigim daire carpti ayni sekilde los isik vardi oyle bi odaklandim bakiyorum bi golde gecti perdeden yanlis mi gordum lan kendine gel diyorum o anda sokaktaki arabanin sesi durdu etrafta cit yok o daireninde kapisi yukaridan acilma sesi geldi dairede de elektrik gittiginde 1 2 saatligine hafif aydinlik yapan bi sistem varmis koridoru dimdik gorunur bi vaziyette tekrar bi golge gozuktu boyutu giderek buyuyor asagi iniyordu en sona geldiginde garip siluetli bi yasli adam gordum paltosu dizlerine kada geliyordu direk aparta girmek icin kapiya yuklendim ama ciksrken sert biraktigim icin kapanmisti beynim durdu bi an sokak basina kosmaya basladim daireninde isigi yanip sonmeye basladi butun sokak o isigin golgesiyle kapkaranlik aydinlik oluyordu tum gucumle kosmaya basladim ki o civarda cok kopek olur yaklasik 4 5 tanesinin kosma sesini duydum 20 metre ilerde kafalarini havaya dikmis uluyorlardi arkama baktigim anda artik yazmaya devam etmiyecem aklima bisey gelmiyor diye dusundum ama bir seyi unutmustum dayi kopeklerin arasindan belirip zebaniye donustu ve beni apartin mahsenine kapatti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mukemmel bir senaryo,bayıldım

• okudum lanet olsun dfhdhhfb

• Okumayın zebani.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cinler gece girerler. Zarurettir bu.

• Okumadım

• Geceye ozel guncel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gene Ne Oldu İnternete?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.