Şimdi Ara

Beyler Galiba Epilepsi Hastasıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Epilepsi belirtileri her kişide farklı seyreder. Belirtilerin hepsi görülmeyebilir

Bilinç kaybı
    Bayılma
    -Titreme, yere düşme
    -Otururken uzaklara dalma
    Nefes darlığı, nefes kesilmesi
    Dokularda ve yüzde morarma
    -Aşırı tükürük salgılanması
    -İdrar kaçırma
    -Hareketlerini kontrol edememe
    -Kriz sonrası şaşkınlık, uyku hâli.
    -Korku

Beyler Bende Bu Belirtilerin Çoğu Var Bu Epilepsi Hastalığının Tedavisi Nasıldır ?

• Kardeşim belirtiler var diye hemen aaa tamam ben epilepsiyim galiba olmuyor. Git bi hastaneye adam akıllı yaptır tahlillerini inşallah yoktur ama varsa da doktorun vereceği ilaçları kullan. Şimdi herkes bişey der sana yalan yanlış kendini daha çok hasta etme.
  • Onların hepsi kardeşimde vardı. bir doktor epilepsi dedi. verdi ilacı verdi ilacı. düzelme olmadı. Başka bir profesöre gittik ( Türkiye de bu konuda en iyisi ) adam resmen şunu dedi " daha önce gittiğiniz doktor sizi baştan savmış. bu filmlerle bir halt anlaşılmaz". kendisi bir film çektirtti. Baktı. Epilepsi değil büyük ihtimal. Sinirsel dedi.

Önce bir doktora gidin. Film çektirtecektir. Tahlil falan yaptırtacaktır. Onları yaptırın. Sonuçları ona ve başka nörologlara da gösterin. Ona göre konuşun.

Epilepsi tedavisi olanbir hastalık değil. Tamamiyle gitmiyor. İlaçla kontrol altında tutuluyor.
  • Şimdi Devlet Hastanesine Gidiyorum Umarım Kötü Birşey Çıkmaz
  • Allah şifa versin kardeşim.
  • Yalnız tek doktora bağlı kalmayın. çekilen filmleri farklı doktorlarada gösterin ona göre hareket edin. Kardeşim bir gerizekalı doktor yüzünden 1 yıl boyunca boşu boşuna ilaç kullandı. Stres yaptı. Zaten bu hastalığın en kötü tarafı stresin tetiklemesi. Dediğim profesöre gittik o günden beri ne bayılma var ne başka birşey.
  • Allah şifa versin abimdede var. EEG çekimi yapılması gerek bikaç tane. abiminkini bi uyku halinde çektiler bide 24 saat uyumamıştı ozaman çektiler anlaşıldı anca. bi EEG ile anlaşılmıyo. İnşallah kötü bişey yoktur Allah şifa versin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler çok zayıfım
    14 yıl önce açıldı
    Beyler HPV'yim Galiba. (Ciddi)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acil şifalar dilerim...
  • Allah şifa versin kardeşim 5 yıl önce bende yakalanmıştım epilepsiye gitmediğimiz doktor kalmadı ama en son TERİL ya da TEGRETOL diye 1 ilaca başlayınca düzeldim Allah a şükür dene istersen yoksa benim gibi geçmiş kafandan silinir Allah korusun lise yıllarımı bile unuttum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferad

Allah şifa versin kardeşim 5 yıl önce bende yakalanmıştım epilepsiye gitmediğimiz doktor kalmadı ama en son TERİL ya da TEGRETOL diye 1 ilaca başlayınca düzeldim Allah a şükür dene istersen yoksa benim gibi geçmiş kafandan silinir Allah korusun lise yıllarımı bile unuttum ben

hocam daha belli değilki.. sizinde inşallah tamamıyle geçer gider.. ilacı bırakmamak gerek ama abim geçmiyo diye bırakmıştı daha kötüye gitti şimdi trileptal diye bi ilaca başladı nöbetleri ayda 1 veya 3 haftada bir oluyor ilacın baya etkisi oldu. inşallah şu hastalığa bi çözüm bulunur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

quote:

Orijinalden alıntı: ferad

Allah şifa versin kardeşim 5 yıl önce bende yakalanmıştım epilepsiye gitmediğimiz doktor kalmadı ama en son TERİL ya da TEGRETOL diye 1 ilaca başlayınca düzeldim Allah a şükür dene istersen yoksa benim gibi geçmiş kafandan silinir Allah korusun lise yıllarımı bile unuttum ben

hocam daha belli değilki.. sizinde inşallah tamamıyle geçer gider.. ilacı bırakmamak gerek ama abim geçmiyo diye bırakmıştı daha kötüye gitti şimdi trileptal diye bi ilaca başladı nöbetleri ayda 1 veya 3 haftada bir oluyor ilacın baya etkisi oldu. inşallah şu hastalığa bi çözüm bulunur...

Valla ilk başlarda benimde belli değildi sülalemizde epilepsi hastası da yok(ırsi 1 hastalık diye biliyorum) fakat 18 yaşındayken aşırı alkolden dolayı unutkanlık vardı bende psikiyatriste göründük verdiği depresyon hapları sağolsun hergün nöbet geçirmeye başladım ve 1.5 sene çektim ne çektiğimi 1 ben 1 de ailem bilir Allah a şükür ilaca başladığım günden beri nöbet yok olmazda inşallah

• Allah acil şifalar versin
  • kardeşim allah korusun inşallah oyle bırsey cıkmaz. sana dua edicem.
  • geçmiş olsun.
  • Epilepsi nöbeti geçiriyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Onların hepsi kardeşimde vardı. bir doktor epilepsi dedi. verdi ilacı verdi ilacı. düzelme olmadı. Başka bir profesöre gittik ( Türkiye de bu konuda en iyisi ) adam resmen şunu dedi " daha önce gittiğiniz doktor sizi baştan savmış. bu filmlerle bir halt anlaşılmaz". kendisi bir film çektirtti. Baktı. Epilepsi değil büyük ihtimal. Sinirsel dedi.

Önce bir doktora gidin. Film çektirtecektir. Tahlil falan yaptırtacaktır. Onları yaptırın. Sonuçları ona ve başka nörologlara da gösterin. Ona göre konuşun.

Epilepsi tedavisi olanbir hastalık değil. Tamamiyle gitmiyor. İlaçla kontrol altında tutuluyor.

Ben de diz kapağındaki sorun yüzünden doktora gittim, kıkırdak ezilmesi, tedavi ne dediğimde, tedavisi yok dedi. Böyleleri de doktor oluyor ya! Sonra kemik hastanesine gittim, egzersiz verdiler, adam gibi ilgilendiler.

• beklemedeyim kardeşim umarım bir şey çıkmaz

• Evet Beyler Dün Doktora Gittim Birkaç Tane Flim Çektirdik Sonrada Testler Filan Yaptı Ve Epilepsi Hastası Olduğumu Söyledi
    Ben Çektirdiğim Flimleri ve Testleri Alıp Özel Hastaneye Götürdüm Ordaki Doktarda aynı şeyleri söyledi ve reçete yazdı şuan ilaçlarımı kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocha

Epilepsi nöbeti geçiriyor musun?

Evt Dostum Bazen Geçiriyorum dokturun Söylediğine Göre Geçirdiğim Nöbetin İsmi Jeneralize Epileptik Nöbetiymiş
  • Olasılıksız...

Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.