Şimdi Ara

Beyler FM 2012 Oynayan Bakabilir Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray ' la sezona başladım en güncel kadrosuyla (chedjou bile var ) , ya sezon başladı sistemi oturtamadm çok kötü oynuyolar hazırlık karşılaşmalarını ve ligin ilk iki maçınıda kaybettim haliyle kafam karıştı biraz Drogba Sneijder Burak Melo Muslera Selçuk filan varken nasıl yenilirim ezilerek ?

Taktiğim şu ; 4-1-2-1-2

Muslera
    eboue chedjou semih hakan balta

melo

hamit selçuk

sniejder

Drogba Burak

• Takım talimatlarını iyi ayarlayamamışsındır ya da oyuncu talimatlarını onları ayarlayıp takım uyumu çalıştır uyum sorunu olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sHepHeRd'

Takım talimatlarını iyi ayarlayamamışsındır ya da oyuncu talimatlarını onları ayarlayıp takım uyumu çalıştır uyum sorunu olabiliyor.

Hocam onlar için bana tavsiyeniz varmı talimatlarla ve uyum çalışması ile ilgili neler yapabilirim ?
  • o guncellemeyi nerden buldum pmden link atarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalgücü

quote:

Orijinalden alıntı: sHepHeRd'

Takım talimatlarını iyi ayarlayamamışsındır ya da oyuncu talimatlarını onları ayarlayıp takım uyumu çalıştır uyum sorunu olabiliyor.

Hocam onlar için bana tavsiyeniz varmı talimatlarla ve uyum çalışması ile ilgili neler yapabilirim ?

Sen ayarları kafana göre ayarla dikkat edeceğin tek nokta bana göre ne fazla hücum ayarla ne de fazla savunma.Dengeli olsun.
  • Uyum sorunu vardır.Biraz bekle takım düzelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM 2016 isim sorunu YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.