Galatasaray ' la sezona başladım en güncel kadrosuyla (chedjou bile var ) , ya sezon başladı sistemi oturtamadm çok kötü oynuyolar hazırlık karşılaşmalarını ve ligin ilk iki maçınıda kaybettim haliyle kafam karıştı biraz Drogba Sneijder Burak Melo Muslera Selçuk filan varken nasıl yenilirim ezilerek ?
Taktiğim şu ; 4-1-2-1-2
Muslera eboue chedjou semih hakan balta
melo
hamit selçuk
sniejder
Drogba Burak
Takım talimatlarını iyi ayarlayamamışsındır ya da oyuncu talimatlarını onları ayarlayıp takım uyumu çalıştır uyum sorunu olabiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: sHepHeRd'
Takım talimatlarını iyi ayarlayamamışsındır ya da oyuncu talimatlarını onları ayarlayıp takım uyumu çalıştır uyum sorunu olabiliyor.
Hocam onlar için bana tavsiyeniz varmı talimatlarla ve uyum çalışması ile ilgili neler yapabilirim ?
o guncellemeyi nerden buldum pmden link atarmısın
quote:
Orijinalden alıntı: kartalgücü
quote:
Orijinalden alıntı: sHepHeRd'
Hocam onlar için bana tavsiyeniz varmı talimatlarla ve uyum çalışması ile ilgili neler yapabilirim ?
Sen ayarları kafana göre ayarla dikkat edeceğin tek nokta bana göre ne fazla hücum ayarla ne de fazla savunma.Dengeli olsun.