Şimdi Ara

Beyler eskilerden olanlar gelsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2006'dan 2010'a kadar SRO oynadım Tibet'ten olan arkadaşlar var mı o dönemde eski günler yad edelim unutmadan nickim: greenarrowx 'ti beni tanıyanlar falan gelsin

2 yıldır duruyor char 95 levelda.

• Tibette oynadım FireDragons diye bir yabancı guildindeydim ama seneyi hatırlamıyorum çok eskiydi o zamanlar ben tabi 30 levelden fazla kasamıyordum 2 str 1 int glavie vardı

Edit:Nickimi hatırlamıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sözleşme Okumayan Adam -- 11 Aralık 2011; 0:34:06 >
  • ArraS adlı bir charım vardı, güzel bir ortam vardı başladığım ilk server.
    Turkiyem tarzı bir guilddeydim, hiç hatırlamıyorum.

İlk itemim sos'tu, npc'ye satmıştım. Neyin ne olduğunu bilmiyordum.
    İlk gördüğüm unique Tiger Girl'dü. Kervan çekerken bir arkadaşla ferryde kafamıza atmıştı. ben 24-25 lvldım, arkadaş 32 üstü bir şeydi. Haliyle o kesmişti.
    33 lvl olarak şu an duruyor, 1int 1 str giderdim ve tüm mastery'ler açıktır
  • bende ilk venice açıldığı zaman başlamıştım eldoradoya kadar oynadım şuan tekrar başlamayı düşünüyorum giriş sorunu falan bilmiyorum nolcak ama bundan iyi oyun ya seviyorum :D
  • 2005 - 2011 Seneleri arasında tibette oynadım. Texter07 :) Suan Aztecadayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellBoy_TR

2005 - 2011 Seneleri arasında tibette oynadım. Texter07 :) Suan Aztecadayım :)

Seni biliyorum sanki ben görmüştüm.
  • 05-10 arasında rome ve saturnde oynadım.Tabi oyun bozuldu artık e bide üniye hazırlanıyoruz haliyle sroyu unuttuk ama eski günleri özlemiyorum desem yalan olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Great Turk

05-10 arasında rome ve saturnde oynadım.Tabi oyun bozuldu artık e bide üniye hazırlanıyoruz haliyle sroyu unuttuk ama eski günleri özlemiyorum desem yalan olur.

Eski günler çok güzeldi hem joymax oyunu bozdu updatelerle hem de oyuncu kalmadı hepimiz bıraktık 5LV thief'tim mesela girdim bir baktım gitmiş yeni bir sistem gelmiş.
  • Tibette ThiefUnioN diye bir guild vardı. Oradaydım zamanında sanırım 2006da şubat ayıydı

2006 tibet oyuncuları bu guildi bilmesi gerekir. Bayağı ün almıştı serverda
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

Orijinalden alıntı: Great Turk

05-10 arasında rome ve saturnde oynadım.Tabi oyun bozuldu artık e bide üniye hazırlanıyoruz haliyle sroyu unuttuk ama eski günleri özlemiyorum desem yalan olur.

Eski günler çok güzeldi hem joymax oyunu bozdu updatelerle hem de oyuncu kalmadı hepimiz bıraktık 5LV thief'tim mesela girdim bir baktım gitmiş yeni bir sistem gelmiş.

Öyle malesef.Privatelerde eski tat var diyorlar ama isro kadar olacagını sanmıyorum
  • normal eskiyim cok deil :)
  • ben 2002-2008 arası VENİCE 'de oynadım Adım Yavuz Çarım ise sensatiwe .Önceleri çok iyi insanlarla tanıştım ama zamanla bıraktılar yerlerine bebeler ve hırsızlar doldu. Taci,Alper,Selim ... daha birçok delikanlı oyun arkadaşım vardı.Onları özlemiyor da değilim ama artık herkes koptu hey gidi günler heyyyyyyyyy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yavuzca

ben 2002-2008 arası VENİCE 'de oynadım Adım Yavuz Çarım ise sensatiwe .Önceleri çok iyi insanlarla tanıştım ama zamanla bıraktılar yerlerine bebeler ve hırsızlar doldu. Taci,Alper,Selim ... daha birçok delikanlı oyun arkadaşım vardı.Onları özlemiyor da değilim ama artık herkes koptu hey gidi günler heyyyyyyyyy

silkroad 2005e kadar yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Tibette ThiefUnioN diye bir guild vardı. Oradaydım zamanında sanırım 2006da şubat ayıydı

2006 tibet oyuncuları bu guildi bilmesi gerekir. Bayağı ün almıştı serverda

Biliyorum ben _ATmaCa_,Legend_TURKS gibi klanlardaydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yavuzca

ben 2002-2008 arası VENİCE 'de oynadım Adım Yavuz Çarım ise sensatiwe .Önceleri çok iyi insanlarla tanıştım ama zamanla bıraktılar yerlerine bebeler ve hırsızlar doldu. Taci,Alper,Selim ... daha birçok delikanlı oyun arkadaşım vardı.Onları özlemiyor da değilim ama artık herkes koptu hey gidi günler heyyyyyyyyy

silkroad 2005e kadar yoktu

2005-2008 arası deyiverecektim ::))
  • Tibette başladım bi ara serverın ilk uruchisini dw,ferrye çekmştk. bnm nick _BmB_ idi. Bide babamın arkadaşı oynadı orda elinde lv64+7 sun spear vardı 80capte
    adı BarbarYusuf tu
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Tibette başladım bi ara serverın ilk uruchisini dw,ferrye çekmştk. bnm nick _BmB_ idi. Bide babamın arkadaşı oynadı orda elinde lv64+7 sun spear vardı 80capte
    adı BarbarYusuf tu

Hala oynuyor musun oyunu uzun zaman oldu özledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

Tibette başladım bi ara serverın ilk uruchisini dw,ferrye çekmştk. bnm nick _BmB_ idi. Bide babamın arkadaşı oynadı orda elinde lv64+7 sun spear vardı 80capte
    adı BarbarYusuf tu

Hala oynuyor musun oyunu uzun zaman oldu özledim

Tibet'te 1 hafta oynadım, lv 38 yapıp çktım olympusa geri döndüm

• quote:

adı BarbarYusuf tu

Bahsettigin Uruchi bu olabilir mi ?

Eger öyleyse;

Bu da ilk isyu olması lazım;

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMusty

quote:

adı BarbarYusuf tu

Bahsettigin Uruchi bu olabilir mi ?

Valla ferrye gelmişti, hatta bi female char kesmişti buildi full str bow
    Aynı zamanda bu char ilk Tiger girlüde kesmişti

EDIT: O IMDb'deki 12 angry men filmini tavsiye ederim, çok garip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 31 Ocak 2012; 10:31:52 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.