Bildirim
Beyler Emma Stone'a aşık oldum (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ayarlayam kanka sana -
Spiderman ve zombieland da daha guzel bence :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: __JokeR__
Ben de sinemada amber heard'ün filmini izledim filme değil ama kıza bayıldım bir kere daha. İlk bayılmam never back downda olmuştum tabi. Orada da ayrı bir güzel
aynen knk o kız da çok fena ya -
quote:
Orijinalden alıntı: cihankrk
Spiderman ve zombieland da daha guzel bence :)
onları da izlicem kaçarmı artık benden -
-
zombieland ve superbad izle şimdi de -
bi jane levy değil -
Aynı sürelerde bende aynı filmi izliyodum ve bende önceden bu kadar beğenmiyoken filmden sonra tatlı gelmeye başladı.Cidden çok ilginç -
quote:
Orijinalden alıntı: jr_swish
Aynı sürelerde bende aynı filmi izliyodum ve bende önceden bu kadar beğenmiyoken filmden sonra tatlı gelmeye başladı.Cidden çok ilginç
Dimi knk ama yanj
-
her kızı beğenmem ama bu güzeldir güzel -
quote:
Orijinalden alıntı: muskeder
Haydaaaa
quote:
Orijinalden alıntı: jr_swish
Aynı sürelerde bende aynı filmi izliyodum ve bende önceden bu kadar beğenmiyoken filmden sonra tatlı gelmeye başladı.Cidden çok ilginç
para para para sebep olmasın? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: __JokeR__
Ben de sinemada amber heard'ün filmini izledim filme değil ama kıza bayıldım bir kere daha. İlk bayılmam never back downda olmuştum tabi. Orada da ayrı bir güzel
+1
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X