Şimdi Ara

beyler elektro gitar alıcam yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bütçem baya bi düşük elektro+amfi 450 lira bütçem var. ben cort x-1 düşünüyorum gitar olarak.amfi olarakta cort mx15r ilk defa alıcağım elektrogitar geliştirirsem daha iyi bişeyler alabilirm ilerki senelerde sizce bu ikisi idare eder mi şuan beni maalesef bütçem az.

• quote:

Orijinalden alıntı: doukan472

beyler bütçem baya bi düşük elektro+amfi 450 lira bütçem var. ben cort x-1 düşünüyorum gitar olarak.amfi olarakta cort mx15r ilk defa alıcağım elektrogitar geliştirirsem daha iyi bişeyler alabilirm ilerki senelerde sizce bu ikisi idare eder mi şuan beni maalesef bütçem az.

Oha aynı şeyleri alıcaz ve aynı miktarda paramız var. Banada yardım

• Hocam 450 tl yibence hiç etme.200 kadar biriktir belki bir daha biriktiremem.Yada sağlam ikinci el al.O fiyatlara ibanez grg170dx veya 190dx en iyisi.Yaşın kaç ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 31 Ağustos 2011; 20:10:47 >
  • Cort x2 al. ibanezlere bulaşma tam kalas olur.
  • yaşım 17 daha fazla para biriktiremem kardeş bu fiyata daha iyisini buldum buldum bulamadım belirttiklerim gitarla amfiyi alcam banada bu gitarla amfiyi öner yavuz tavsiye etti :)
  • cortx-1 alırsın 1 sene sonra kesmez eğer gerçekten gitarın hakkını verırsen.Ama şuda var ;amfinin iyi olması daha onemlı.ikinci el onermem cunku bi sorun çıksa ki mutlaka çıkar akordudur vs vs kendın yapman zorunda kalırsın,gitarcıya goturursun senden para ıster.ama bı gıtarcıdan satın alırsan arkanda saglam bı magaza olur.İlk gıtarını sıfır al sonra zaten işi kaparsın.o fıyatlarda x-1 170dx ve 190dx var bu 3ünden sana htap edenı seç.
  • söyle bişe okumuştum yanlış hatırlamıyosam
    ibanezin düşük modelinde 200 liralık gitarı 400e alırsın
    cort x2 alırsan değeri 400se 400 verirsin
    bende alıcaktm cort x2 karar vermiştim. bankanın kartın limitini yükseltmemesiyle yatmıştı dedim hayırlısı olsun ne yapalım.biraz daha sık bütceyi cort x2 al en azından youtubeda bir sürü videosu var sesine bak istersen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gitar teli almam lazım YARDIM!!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onu3014 ;
    haklısın ibanez de 500-600 luk gıtarlardan sonra fiyat/performans oranını cok guzel yakalıyo.
    onun dışında kı ucuz gıtarlar fiyat/performans oranında düşükler bıraz.
    cort ta sağlam firma fakat düşük fıyatlı ve dusuk model gıtarlarında fiyat/performans oranının ibanezden daha iyi oldugu aşikar.
    Ayrıca cort ve ibanez pıyasada en bılınen markalardır.daha sonra satacağını dusunursek seçiminin bu ıkı marka arasında olması daha iyi olur
  • Cort asla almayın pişman olursunuz. Gitar olarak Sx alabilirsiniz. Pek duyulmamış bi marka ama çok iyi ses veriyor. Cort x5'ten daha güzel sesi var. Ampli olarak biraz daha para biriktir TBX15R al. Çok iyi ses veriyor ayrıca Reverb efekti de var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.