Bildirim
BEYLER DÜNYA TÜRKÇE KONUŞUNCA NE OLACAK?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sen bunlara kafa yorma, bu duzenenlen etkinlik cok buyuk bir etkinlik.
Ok canim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünyanın yerel dillerinden biri olması bence kulağa hoş geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aklının almayacağı şeyler olur.
Einstein arkadaşların solo performansı bittiyse konuya dönelim. -
Amaç dünyayı Müslüman yapmak.Cemaatin hizmet dediği bir olay vardır.Dünya'ya dağılmıştır cemaatten yüksek rütbeli abiler.Oralara İslam'ı götürüyorlar kendi deyimleriyle.Her yerde Türk okulları var biliyorsunuz.Oralarda hem İslam öğretilir hem de Türkçe.Afrika'da bile var bu insanlar. -
Senin dilini dünyada yüceltiyorlar gelip nankörlük ediyorsun -
Yahu ne alakası var beyler neden herkes ideolojik yaklaşıyor. Ben bu kadar millete Türkçe öğretmek için uğraşırken ve bu desteklenirken devlet okullarında verilen yabancı dil eğitiminin altının bu kadar boş olması hususuna değiniyorum. Devletin ya da bazı kesimlerin bu projeyi desteklemesi ironik değil mi? Ülkede verilen İngilizce eğitiminin seviyesi belli. Neden hala üstünde çalışma yapılmıyor? Hala bana nankörsün, malsın gibi postlar atıyorsunuz. -
Bu ülkede zamanında iyi ingilizce eğitimi verilseydi şimdi kimse türk haber kanallarını izlemezdi (taktik )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 6 Haziran 2013; 11:39:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR
Einstein arkadaşların solo performansı bittiyse konuya dönelim.
Cemaat dunyaya yayildi biliyorsun. Fors meselesi iste. En azindan orta asya daki Turk kardeslerimizle bulusuyoruz. Eskiden cemaat bu iste yoktu gerci.
-Bin yidim ellah artttirsin sofreyı da kuran kaldirsin
+ hahahaha
İŞTE BU YÜZDEN
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X