Şimdi Ara

Beyler dövüşelim mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben de varım beyler :) detayları konusalım
  • birdostun bunu söylemesi çok acı gerçek dost kalmamış demekki
  • Bu işin sonu fight cluba gider gibi geliyor.
  • ne stil istiyosun :)
  • Yav bırakin bos isleri. Gidin iki kitap okuyun yazilim ogrenin para kazanin. Kavga etmek bos iş.

Bişey diyim mi benim de canım çok fena kavga etmek istiyor. Yüze vurmak olmazsa ben varım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azcik taybox yapmıştım. 3 4 combo biliyorum. bi de zayif kuvvetli eklemleri nerelere vurulursa iptal edersin falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohol Oula kullanıcısına yanıt

Yaş sınırlaması var mı peki birader? Mesela ben 43 yaşındayım, 176 boy 72 kiloyum. Şöyle yumruk tekme biriyle kapışmak istediğim çok oluyor. Yalnız benim dövüş deneyimim yok, senin varmış koçum. Çok sert vurmayacaksan ben denerim. Yüz dahil her yere vurmak serbest olsun ama. Yapacaksak hakkını verelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C28010288 -- 29 Haziran 2021; 1:26:56 >
  • Valla koçum, anladığım kadarıyla burda yaş ortalaması benim yaşıma göre küçük. 43 yaşındayım ve benden gençlerle bu şekilde fiziksel kapışma olsun, trafikte hız yapmak olsun oynamak beni heyecanlandırır. Varsa bir dövüş planınız, stres atmak için ben de katılmak isterim. Not: 176 boyunda ve 72 kilodayım vede deneyimli olmasamda yumruklarımın gücüne güveniyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.