Şimdi Ara

Beyler Devamsızlıklarım Yazılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler gitmediğim bazı günler yazılmıyor mesela aralığın ilk haftası gitmediğim günler yazılmış 2. haftası gitmediğim günler yazılmamış 3. haftası gitmediğim günler yazılmış. Bu aradaki günler kaynamış mı oluyor ? Geçen hafta perşembe cuma gitmedim mesela sadece perşembe günü yazılmış cuma yazılmamış. Birden hepsini yazarlar mı yazarlarsa niye arada kalan günleri yazmayıp diğerlerini yazmışlar ? Okul kalabalık 3000 kişi civarı o yüzden kaynamıştır diye tahmin ediyorum ama emin olamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruıo856 -- 25 Şubat 2013; 22:18:17 >

• o nasıl nick o nasıl avatar
  • Sonradan fena geçirecekler, hazırlıklı ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KatilÖrdek

Beyler gitmediğim bazı günler yazılmıyor mesela aralığın ilk haftası gitmediğim günler yazılmış 2. haftası gitmediğim günler yazılmamış 3. haftası gitmediğim günler yazılmış. Bu aradaki günler kaynamış mı oluyor ? Geçen hafta perşembe cuma gitmedim mesela sadece perşembe günü yazılmış cuma yazılmamış. Birden hepsini yazarlar mı yazarlarsa niye arada kalan günleri yazmayıp diğerlerini yazmışlar ? Okul kalabalık 3000 kişi civarı o yüzden kaynamıştır diye tahmin ediyorum ama emin olamadım

bak tosunum,yazmaya üşeniyodum da kalirsin falan yazayim.

Gitmediğim günler yazilmiyor oh mis diye düşünme. Gitmediğin günleri bi gün girerler sisteme,feriştahin kayar.

Bizim okulda yoklamayi günü gününe girmezlerdi,ayda bir falan girerlerdi. Biz bunu çözene kadar deli gibi devamsizlik yapmiştik,dikkat et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yarin da okuldan kacacaktim ya moralim bozuldu :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen öyle san son haftalarda gitmediğin tüm günleri geçirsinler de gör..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litminov

Sen öyle san son haftalarda gitmediğin tüm günleri geçirsinler de gör..

Peki öyle bir şey olursa nasıl bir savunma yapabilirim e-okulda yazmıyordu birden girildi falan dersem silermi hoca ? Bizim müdür yardımcısı çok iyi ve anlayışlı biri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KatilÖrdek

quote:

Orijinalden alıntı: Litminov

Sen öyle san son haftalarda gitmediğin tüm günleri geçirsinler de gör..

Peki öyle bir şey olursa nasıl bir savunma yapabilirim e-okulda yazmıyordu birden girildi falan dersem silermi hoca ? Bizim müdür yardımcısı çok iyi ve anlayışlı biri

Soruşturma açılır, Yönetim yöneticilikten çıkarılır , öğretmenlere para cezası verilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.