Şimdi Ara

Beyler devamsızlık girilmiyor :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler devamsızlık girilmiyor hoca hiç aksatmaz okul çıkışından en geç 2 saat sonra devamsızlıkları girer bu hafta sorumluluk var evet ama geçen sene 2.dönem başı yani ilk haftada girmemişti sonra girmedi zaten bu senede girmez dimi size sorim dedim 3 gündür gitmedim girilmiyor

• Yarın girer.
  • dikkat et toptan girmesin .
  • Sorumluluk sınavları 1 hafta sürüyor. Bu da demek ki 1 hafta yoklama alınmaz, alınsa da fişe geçilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empire State

Sorumluluk sınavları 1 hafta sürüyor. Bu da demek ki 1 hafta yoklama alınmaz, alınsa da fişe geçilmez.

Yok bak yoklama alınıyor ama girilmiyor yani fişleri belkide takmaz kafaya bazı okullarda zaten tatil sorumluluk sınavlarından dolayı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5krilleX

quote:

Sorumluluk sınavları 1 hafta sürüyor. Bu da demek ki 1 hafta yoklama alınmaz, alınsa da fişe geçilmez.

Yok bak yoklama alınıyor ama girilmiyor yani fişleri belkide takmaz kafaya bazı okullarda zaten tatil sorumluluk sınavlarından dolayı ..

Bende aynı şeyi dedim zaten.
  • tam devamsızlığı yazmıyo dersin bi girer sonrada olan sana girer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5krilleX

quote:

İmzan hatalı düzelt derim
    Not : 2 tane resim var
  • hepsı toptan yazılırsa hangı lıse ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^beetlejuice

hepsı toptan yazılırsa hangı lıse ?

Ticaret meslek ..
  • Bu arada beyler 10 kişiden fazla kişi gelmemiş bugün bizim sınıftan ..
  • Benimkisi buda hergün sabah 9 da kalkarım çayımı içerim tv izlerim ilk dersin tenefüsünde okulda olurum

Giremezler çünkü sistemi kapatıyorlar bir süre sonra mesela ben okulun son haftası ve ilk haftası hiç bir zaman gelmem sadece göstermelik yoklama alıyorlar daha hiç girildiğini görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 13 Şubat 2013; 22:33:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay çene

Benimkisi buda hergün sabah 9 da kalkarım çayımı içerim tv izlerim ilk dersin tenefüsünde okulda olurum

Giremezler çünkü sistemi kapatıyorlar bir süre sonra mesela ben okulun son haftası ve ilk haftası hiç bir zaman gelmem sadece göstermelik yoklama alıyorlar daha hiç girildiğini görmedim

Aynen bende öyle yapıyorum her sene ama her sene bi korku işte size sorim dedim ama farkettim forumlarda çoğu kişi olumsuz düşünüyor hep olumlu bi yorum senden bide yukarıdaki arkadaştan aldım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.