Az önce seviglmden ayrildim.. Beyler seviyrdm ben onu hemde cok tarifi yok .. Benim için değerli olan herşeyi onnla paylaştim .. Ben bunu haketmemiştm ki .. Yüzüne bkamaya kiyamiyrdm sözde oda öyleydi.. Cok fena haldeyim beyler
Kardeşim biraz kötü olabilirsin ama bunlarda geçecek merak etme
Ayrılmanız kısa sürebilir , belki barışacaksınız tekrardan , çok büyük neden yoksa ve seviyorsan geri adım atabilirsin.
Hocam direk unutalim diyebilyorsa ben daha ne yapaym ki
Ayrılmaya Sebep ne ? arada sevgi yoksa unut gitsin ama durum öyle değil galiba ... bazen kızların hareketlerini anlamak zordur , kızdıkları zaman içlerinden ne geçerse geçsin farklı konuşabiliyorlar
Ayrılmaya sebep eski sevgilisinin konuya dahil olmasi ve kizin seni bir türlü sevmiyorm demiş olmasi hocam . Arada sevgi yok derken hocam küfürmü ettin anlayamadim ..
Yok kardeşim ne küfürü :) , anlıyorum seni seviyorsun , ama neden ayrıldınız burası önemliydi geri dönüş olması için ondan sordum..
Bundan sonrası sana kalmış ama sana bir tavsiye vereyim kendimce bir tecrübeye dayanarak , hayatta kimse senden değerli değildir , hele bu kız olaylarına aşırı takan arkadaşlarıma hep bunu derim ve zamanla beni anlarlar. Bende sevdim bende taktım ama gerçekten sevdiğim kişi o sevdiklerim olduğu sandığım kişiler olsaydı yanımda olurlardı.
Hayat devam ediyor , geri dönüş yada barışma olacaksa illaki olur , olmazsada bunu bir yenilgi olarak görme , hayatta karşına sadece 1 kişi çıkmayacak.
Hocam ne gariptirki bende arkadaşlara takmayin bu mevzulari derdim .. Dönüp dolaşip bana geleceğini nerden bilecektim ki ?
Sevdiğim ve sevildiğim kişi bana unutalim mi deyince bittim zaten.. Toparlanmak için zaman gerkiyor başka bir şey değil galiba
Senden daha kıymetli olan yok, takma kafana iyice büyütürsün sorunu. Olmuş ile ölmüşe çare yok zaman ile her şey düzelir.
Zaman her şeyin ilacıymış... külliyen yalan arkadaşım unutulmuyor, ne demişler zaman alışmayı öğretir, unutmayı asla.
Eğer barışmazsanız sende unutamıcaksın. iraden zayıfsa kendini alkole vurucan, içmiyosan sigaraya başlıcan, dinlemiyosan arabesk dinlemeye başlayacan ve çok uçuk kaçık şeylar yapıcan. şu an benim evden ayrılmam gibi.
unutçam diye kasma kendini al 2 biranı yanına aç müziğini, yak bi sigarada yapçak bir şey yok başka.
Hadi kolay gelsin. :)
sevdiğim bi söz vardır dostum. 'eğer sen elinden geleni yapmışsan,aşkını doyasıya yaşamışsan ve o yaşayamamışsa,bu onun sorunudur... sen üstüne düşeni yaptıysan ve hala gitmek istiyorsa bırak gitsin,zaten haketmiyordur'
ben de yakın zaman önce ayrıldım sevgilimden.bi görsen günlerce içmeler sigaranın dibine vurmalar,niye böyle oldu diye uyku bile uyuyamamalar falan... sonra nette dolaşırken bu sözü gördüm.dedim mal mıyım ben ya alt tarafı bi kız.bilmem kaç kilo kemik,bilmem kaç kilo et yani sonuçta bunları yapabildiğine göre et ve kemikten başka bişeyi de yok demektir zaten.ondan sonra düzeldim 2 günde.3 yıllık bi ilişkiydi,ayrıldığımızda kafayı yiyecektim ama bu sözle kendime geldim
quote:
Orijinalden alıntı: gurci
Zaman her şeyin ilacıymış... külliyen yalan arkadaşım unutulmuyor, ne demişler zaman alışmayı öğretir, unutmayı asla.
Eğer barışmazsanız sende unutamıcaksın. iraden zayıfsa kendini alkole vurucan, içmiyosan sigaraya başlıcan, dinlemiyosan arabesk dinlemeye başlayacan ve çok uçuk kaçık şeylar yapıcan. şu an benim evden ayrılmam gibi.
unutçam diye kasma kendini al 2 biranı yanına aç müziğini, yak bi sigarada yapçak bir şey yok başka.
Hadi kolay gelsin. :)
Hocam sigara falan hiç bulaşmam işim olmaz .. Ama birami alip , şarkiyi açip sahilde otrruz artik napalim ..
quote:
Orijinalden alıntı: ALONSO_06
sevdiğim bi söz vardır dostum. 'eğer sen elinden geleni yapmışsan,aşkını doyasıya yaşamışsan ve o yaşayamamışsa,bu onun sorunudur... sen üstüne düşeni yaptıysan ve hala gitmek istiyorsa bırak gitsin,zaten haketmiyordur'
ben de yakın zaman önce ayrıldım sevgilimden.bi görsen günlerce içmeler sigaranın dibine vurmalar,niye böyle oldu diye uyku bile uyuyamamalar falan... sonra nette dolaşırken bu sözü gördüm.dedim mal mıyım ben ya alt tarafı bi kız.bilmem kaç kilo kemik,bilmem kaç kilo et yani sonuçta bunları yapabildiğine göre et ve kemikten başka bişeyi de yok demektir zaten.ondan sonra düzeldim 2 günde.3 yıllık bi ilişkiydi,ayrıldığımızda kafayı yiyecektim ama bu sözle kendime geldim
Hocam dün akşam ayrildik.. Sabahina 2 tane mesaj ''Uyuyormusn ?'' ve 1 saat sonrasinda '' Ne zaman knşmaya başlycaksin'' . Ne yapmaya çaliyr bu anlayamıyorm
Yaş kaç dostum ? Ona göre teselli verelim. Eğer yaşın 25-26 falansa ve sevgilinden ayrıldığında böyle düşünüyorsan; zor bir dönem seni bekliyor. Ama lise dönemindeysen gelip geçici diyeceğim. Hem kızlar dengesizdir. Son yazdığın mesaj da kanıtlıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: steven_stiffler
Yaş kaç dostum ? Ona göre teselli verelim. Eğer yaşın 25-26 falansa ve sevgilinden ayrıldığında böyle düşünüyorsan; zor bir dönem seni bekliyor. Ama lise dönemindeysen gelip geçici diyeceğim. Hem kızlar dengesizdir. Son yazdığın mesaj da kanıtlıyor.
Yaş 17 hocam . Kiz dengesiz değil tam bir salak hocam belli ediyor kendini .. Mesajlardan belli +1
quote:
Orijinalden alıntı: steven_stiffler
Yaş kaç dostum ? Ona göre teselli verelim. Eğer yaşın 25-26 falansa ve sevgilinden ayrıldığında böyle düşünüyorsan; zor bir dönem seni bekliyor. Ama lise dönemindeysen gelip geçici diyeceğim.[/b] Hem kızlar dengesizdir. Son yazdığın mesaj da kanıtlıyor.
Dostum çok haklısın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme