Şimdi Ara

beyler dayak yiycem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okuldayım öğle arasında bi çocuk sürekli bana laf atıyo ne len dedim sus lan konuşma benle dedi olay uzadı 4 arkadaşını çağırdı 4e tek dalcaklar elimden bir şey de gelmiyor kimseyi tanımıyorum 9. sınıfım yeni başladım ne yapcam

• Onlara patronun kim olduğunu göster.

Çıkar ve masaya vur.
  • sopa felan bul la uzun sert bi cisim sonra ALLAH ne verdiyse giriş
  • Onlara bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
  • öldü galiba beyler
  • yok beyler ölmedim
  • Aynısı okula başladıgım ilk gün oldu, fakat hepsini bütün sınıfı hizaya dizdim (bana kafa tutanları) ve gittigim ilk gün bütün sınıf ve karşı sınıflarda beni korumak için olayıma gelmişdi iğrenç bir çevreye gitmişssin şimdiden geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KlauusMikaelson -- 9 Ekim 2013; 16:05:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edin kafayı yicem
    2 yıl önce açıldı
    beyler ben bir boklar yedim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okul güzel de beyin yok çoğunda
  • Onlara bunun doğru bir davranış olmadığını söyle
  • Git müdürle görüş eğer görüşmem diyosan geçmiş olsun (el Fatiha)Arkadaşlarını da çağırabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lukaku

okuldayım öğle arasında bi çocuk sürekli bana laf atıyo ne len dedim sus lan konuşma benle dedi olay uzadı 4 arkadaşını çağırdı 4e tek dalcaklar elimden bir şey de gelmiyor kimseyi tanımıyorum 9. sınıfım yeni başladım ne yapcam

çocuğun telefon numarasını iste abim seninle görüşcek de numarasını bana ver ben konuşurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lukaku

okuldayım öğle arasında bi çocuk sürekli bana laf atıyo ne len dedim sus lan konuşma benle dedi olay uzadı 4 arkadaşını çağırdı 4e tek dalcaklar elimden bir şey de gelmiyor kimseyi tanımıyorum 9. sınıfım yeni başladım ne yapcam

aga alacaksın eline sert bir cisimi yardıracaksın
  • eğer csb değilse kendi fikrimi söylüyorum.ya müdüre söyle ya okula bıçakla git saldıracakları zaman bıçağı çıkar ya da hepsine saldırıp dövmeye çalış.dayak yesen bile onurun ve gururunla savaşmış olursun
  • Yiyorsa vs atalım diğerleri ks atmasın "vs'ye saygı" de.
  • Bu grubun yaş aralığını merak ettim yorumlarda birbirinden ilginç ..
    Ne garip bir lise/ilkokul kültürümüz oluştu millet çocugunu eğitim ve ögretim için gönderiyor, Okulda gözünü açan kimin t.şağı daha büyük muhabbeti yapıyor .. Kız çocukları zaten ayrı bir dünya .. Neyse uzatmamak lazım.
  • bende 9. sınıf ogrencisiyim geçen tek başıma nete gittim takılmaya oylesine 3 tane çocuk multi bı oyun oynuyormus sans eseri bende girdim oyuna çocuklar atar yapmaya başladılar 3u bana diklendi bende diklendim sustu oturdu sonra ben arkiyi çağırdım aradan 20 dakika geçti ama kavga için degil hani gel takılalım dışarda mevzuyu anlattım gel dalak dedi tamam dedim 3 kişiye 2 kişi gidiyoz sonra gittik arkadaş söyledi çık lan dışarı gel madem yureklisiniz çıkın dışarı dedi çocuklar bi pıstı sonra ertesi gün oldu biz bu sefer başka bi arkadaşla gittik ama o arkadaşın olanlardan haberi var neyse işte arkadaşım masa arıyor yanyana bende hesap ıoduyom kasada yine o çocuklar beni tek gördülerye diklendiler arkadaş masa arıyor arkadaşı gormediler oonlar yine 3 kişi ondan sonra bende diklendim çocuklar çıktı bende çıktım ben onların yakasından tuttum bı çocuk geldi bana bi kafa koydu netin ortasında mk benim arkadaş gördü hemen dışarı çıktık ben arabadan baktım bi şey varmı diye yok içimden dedeim kaçın a*n*nızı siktim :D eve gittim elimi yuzumu yıkamaya tam elimi yuzumu yıkıyom burnum kanamaya başladı sonra baya kanadı sonra ben evdeyken arkadaşım oteki arkadaşımı çağırmıs hani dışarı çağıran çocuk geldi sonra gittik nete bu çocuklar 3 kişi idi ****ler dışarıda bekliyolar 6 kişi biz 3 kişiyiz adamlar 6 kişi işte biz gider gitmez arkadaş hiç bi şey demeden çocugun tekine gogsune çift eliyle aynı anda bir yumruk çaktı çocuk merdevenlerin uzerinden takla attı :D sonra meydan bi karıştyır giren giren benim arkadaşı kepenke sıkıştırmıs 3 kişi bi girdim bnunlara sonra ayrıdılar biz baya dovduk 3 kişi perte çıktı onlardan dediler o zaman teke teke çıksınlar sordular bana ben tamam dedim o sırada yine bi olay çıktı sonra yine ortalık karıştı biz mahalleye donduk donerken arkadaşlar arkalarını çağırdı biz 3 kişi idik onlar 6 kişi biz yine baya vurduk ama bizim suratlarda bi şey yok hep onlarda ondan sonra biz baya toplandık nete girdik kims yok kasiyere sorduk nerde oturuyolar işte soyledi mahallelerini bastık çocuklar ordaydı bunları perişan ettik :D :D :D yani demem o ki altta kalma dikleniyorlarsa diklensinler ben eskiden biraz tırsardımda artık cevap veriyom falan sıkıntı etme bak mesela okulda agırlıgımı koyuyom artık :) madem 4 kişiler sende git 4 e tek istersen dayak ye ama millet dicekki vay be çocuga bak 4 e tek daldı ki çocugun arkadaşları buyuk ihtimalle teke teke çıkın dicekler bu arada sen kesin kavgayı yapmıssındır konuyu 9 ekimde açmıslar ne oldu anlatsana :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.