Cepte para yok, bayramdan sonra memleketten akraba geliyor gezdirecek para yok. Telefon bozuldu yaptıracak para yok. Pederin adiliği tuttu yine, süründürmek için elinden geleni yapacak... Abla desen 750 lira burs alır 5 kuruş para koklatmaz öyle bir insan. Gerçi düşününce vermek zorunda değil, geçen sene bi 20 lira verdi 2 ay başıma kaktı. Moral çökmüş durumda, kimseden 5 kuruş para esirgemediğim için çevrem pinti insanlarla dolu şans işte.
Memleketten gelecek arkadaşa madara olacağım ona ayrı canım sıkılıyor. Cebinde para olmadan şehrin neresini gezdireceksin? En azından bileti, sigarası falan çok para gidiyor. Gelecek oğlan bunları dert edecek biri değil fakat ben gururuma yediremem.
Telefonda 3 aydır 5 kuruş para yok, millete ödemeli atmaktan bıktım usandım. Gel gör ki bolluk içinde yaşayan ev halkı, bu durumumu görmezden geliyor. Annem olanların farkında fakat geliri olmadığı için elinden bir şey gelmiyor. O olmasa toptan b.ku yedim yani. Evde benim karakterimde bir tek o var. Hani dardalar desem yok abi değil, babam teknik öğretmen iyi para alıyor sıkıntıda değiller.
Bu sıkıntılardan dolayı son bir kaç aydır internet üzerinden para kazanmaya sarmıştım, ancak oradan gelecek hafta gelecek para 100 lira kadar... Bi halta yaramayacak... Bunalıma girdim son bir kaç gündür bu yüzden. Çok kötüyüm, çıkar yol gösterecek bir tavsiyeniz varsa lütfen yardımcı olun.. .
not: yaş 18 lise son
Lcw gibi mağazalar Bayram icin 3-4 günlük çalışan alırlar her Bayram. Oralarla görüş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Aynen dostum bir part time iş bul az olsada eline para geçer yapıcak bişey yok...
Yapıcak birşey yok dostum bu konuda.. Yine tek çözüm sensin. Arkadaşların söylediği gibi part-time bir iş bul başka çaren yok. LCW olmasada bayramda cafeler eleman arıyor günlüğü 40-50 liradan 3 günde 150 lira para koyarsın cebine.
Bende bi ara bu duruma düşmüştüm ailem harbiden iyi durumda olmasına rağmen yokluk çekiyordum ve kafam atıp cebimdeki bütün parayı İDDİA'ya basmıştım 1 kere kazandım ve gaza gelip kazandığımıda yine kaybetmiştim. Bu yollara sakın girme..