Şimdi Ara

Beyler cok morelim bozuk yav

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun eskisehire geldim yabanci sinav dolayisi ile uni icin lazimmis. Aparta yerlestim ama cok icim sıkıldı ailemden uzagim tatil icin hep tek kaliyordum zaten onda sorun yok ama ne bileyim butun seneyi burda gericicek olmam daha eskisehirde hic bi yer bilmiyorum sigara icmek icin asagi inmek gerekiyomus asagida da yasitlarim var geldigimde tanistim takildim bi 10 15 dakika hic sarmadi sigara icmeyede inmek istemiyorum dota bile oynayasim kacti butun sene boyle devam eder mi acaba valla aglayasim var beyler tecrubeli olan ilk seneyi atlatmis olanlar bi yardim ederse iyi olur tekirdagliyim bide acayip uzak 8 9 saatte geldim bugun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorunu lisede ben bayağa çektim hala lisedeyim sana vereceğim tavsiye çabuk alışmaya bak çekinme hemen kaynaşırsan hiç sıkıntı olmaz emin ol yurt ortamı iyi sarar bir de dikkatini dağıt düşünme gir dotanı oyna yada boşver lol oyna veletlere sinirlenir unutursun zaten özlemi xd bir de illaki arkadaş bulursun kendine dediğim gibi anahtar kelimek kaynaşmak
  • ben yurtta kalıyorum. özel yurt. oda arkadaşlarımla kaynaştım. onlarla takılıyorum. okuldan da dört arkadaş filan buldum takılacak. onlarla geziyorum. apartta tek misin? oda arkadaşı filan alamaz mısın?
  • Alışırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi apart?Bizde arkadasla dun geldik.

• Ilk günlerde böyle olur

• imakenya dragons kullanıcısına yanıt
    Muhabbet ederiz tekirdag merkezmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler cok kötüyüm la
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.