Şimdi Ara

Beyler cok kararsiz kaldim, ne yapayim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, param veya kredi kartim olmadigindan zorunluluktan oyun icin grundig notebook almayi planliyorum. Bazi bilgisayarci arkadaslara sordum, gayet fiyatina gore ozellikleri iyi dediler bazi yerlerde onermemisler. Kullananlar memnunlarmi? Servis olayi nasil? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Alacagim notebook;http://www.beko.com.tr/dizustu-bilgisayar-fiyatlari-Grundig-Notebook-GNB-1690-B1-i7-Notebooklar.html

İşlemci: Intel® Core™ i7 İşlemci i7-3632QM 2.20GHZ 6MB (up to 3.20GHz)
    İşletim Sistemi: Windows 8
    Ekran: 15.6" WXGA (1366 x 768)
    Bellek: 6 GB DDR-III
    Sabit Disk: 2.5' 750 GB
    Ekran Kartı: Nvidia GT740M 2 GB
    Ethernet Kartı: 10/100/1000 Mb/s
    Optik Sürücü: DVD-RW
    Kamera: Hd WebCam
    Kart Okuyucu: Var
    Kablosuz Ağ Kartı: 802.11b/g/n Kablosuz Ağ Kartı +(bluetooth)
    Klavye: Standart Q Türkçe (Numerik)
    Ölçüler
    Ambalajsız Ağırlık (kg): 1.9 kg
    Garanti Süresi: 24 Ay
    Ücretsiz Kurulum: Var
    Yerinde Garanti: Var
    7/24 Call Center Desteği: Var
    Bağlantı Noktaları: USB2.0 x 2 , USB3.0 x 1 , VGA Çıkışı x 1 , HDMI x 1 , Audi Combo Jack x 1 , Kart Okuyucu (SD/SDHC/ SDXC/MMC) Voltaj 220-240 Frekans 50-60

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• up, baska yerden alma sansim yok, beko veya arcelik olmak zorunda.

• Hocam ekran kartı hariç neredeyse aynı sisteme sahip hp Pavilion dv6 serisinden bir bilgisayarı bundan 4 sene önce ElectroWorld'den kampanyayla 1400TL'ye almıştım. Hak verirsin ki 4 sene öncesiyle kıyasladığım için, bu cihazın 700 TL daha pahalı olması biraz fazla geldi bana.

Fakat anladığım kadarıyla başka bir yerden alma şansınız yok. Eğer doğru anlamışsam zaten bunun dışında tek bir alternatifiniz kalıyor o da bu cihaz ancak f/p açısından bakacak olursak ikisi de tavsiyem olmayacaktır.

İşiniz biraz zor hocam, Allah kolaylık versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnyCrash

Hocam ekran kartı hariç neredeyse aynı sisteme sahip hp Pavilion dv6 serisinden bir bilgisayarı bundan 4 sene önce ElectroWorld'den kampanyayla 1400TL'ye almıştım. Hak verirsin ki 4 sene öncesiyle kıyasladığım için, bu cihazın 700 TL daha pahalı olması biraz fazla geldi bana.

Fakat anladığım kadarıyla başka bir yerden alma şansınız yok. Eğer doğru anlamışsam zaten bunun dışında tek bir alternatifiniz kalıyor o da bu cihaz ancak f/p açısından bakacak olursak ikisi de tavsiyem olmayacaktır.

İşiniz biraz zor hocam, Allah kolaylık versin.

sagolasin kardesim, oraya gidip test edecegim zaten, istedigim oyunlari cyri den falan.

• Yokmu hic kullanan arkadas, bir bilgilendirme yapsa.

• Biraz once bekoyu arayip musteri temsilcisi ile gorustum, oyun icin bir notebook sordum, daha bu konudaki notebooku soylemeden kendi bir oyun bagimlisi olarak bu bilgisayari kullandigini belirtti. Battlefield 4'u high ayarlarda kasmadan,fps dususu yasamadan kullandigini belirtti. Ne diyorsunuz?

• hocam merhaba. sistem güzel. biraz zamanın gerisinde kaldığı yönünde yorumlar olsada bunlara katılmıyorum.

gerçek i7 işlemci var. şimdiki notebook lar gibi 2 çekirdek 4 izlek değil harbi 4 çekirdek ve 8 izlekli bir işlemci.

sistem rami ve disk kapasitesi gayet yeterli. muhtemelen 2 + 4 gb bellek modülü kullanılmıştır ileride 4 + 4 gb ile güncelleyerek performansı artırırsınız.

ekran kartınız gt 740 2gb lık ürün 1366 * 768 çözünürlükte hemen hemen her oyunu akıcı ve kabul edilebilir görsel kalitede oynatabilir.

usb ve diğer giriş çıkış portları açısından da gayet yeterli. performans olarak fiyatıyla gayet uygun duruyor bence kaçırmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_bilir

hocam merhaba. sistem güzel. biraz zamanın gerisinde kaldığı yönünde yorumlar olsada bunlara katılmıyorum.

gerçek i7 işlemci var. şimdiki notebook lar gibi 2 çekirdek 4 izlek değil harbi 4 çekirdek ve 8 izlekli bir işlemci.

sistem rami ve disk kapasitesi gayet yeterli. muhtemelen 2 + 4 gb bellek modülü kullanılmıştır ileride 4 + 4 gb ile güncelleyerek performansı artırırsınız.

ekran kartınız gt 740 2gb lık ürün 1366 * 768 çözünürlükte hemen hemen her oyunu akıcı ve kabul edilebilir görsel kalitede oynatabilir.

usb ve diğer giriş çıkış portları açısından da gayet yeterli. performans olarak fiyatıyla gayet uygun duruyor bence kaçırmayın.

Teşekkür ediyorum, Allah'ın izniyle bugün almayı planlıyorum zaten.

• hocam moralinizi bozmak istemem ama o bilgisayardan fazla bişey beklemeyin bence. Çözünürlük düşük evet tamam ama 740m malesef iyi bir oyuncu kartı değil.

Aşağıdaki linkte kartın hem güncel hem de nispeten daha eski oyunlardaki performansını görebilirsiniz.

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-740M.89900.0.html

Burda mesela Call of duty Advance Warfare de bilr 1366*768 medium ayalarda 26fps almış. BF4 de high ayarlarda 24fps almış. Yani çoğu güncel oyunda medium ayarlarda 30FPS yi bulmuyor. Bir de ileriki zamanda çıkacak oyunları düşünürsek belki low ayarlar bile kurtarmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: trulli

hocam moralinizi bozmak istemem ama o bilgisayardan fazla bişey beklemeyin bence. Çözünürlük düşük evet tamam ama 740m malesef iyi bir oyuncu kartı değil.

Aşağıdaki linkte kartın hem güncel hem de nispeten daha eski oyunlardaki performansını görebilirsiniz.

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-740M.89900.0.html

Burda mesela Call of duty Advance Warfare de bilr 1366*768 medium ayalarda 26fps almış. BF4 de high ayarlarda 24fps almış. Yani çoğu güncel oyunda medium ayarlarda 30FPS yi bulmuyor. Bir de ileriki zamanda çıkacak oyunları düşünürsek belki low ayarlar bile kurtarmayacak.

Bekodaki musteri temsilcisi yalan mi soyluyor simdi?

• up.

• quote:

Orijinalden alıntı: renown.
    Bekodaki musteri temsilcisi yalan mi soyluyor simdi?

Kimseye yalancı demek istemem ama verdiğim linkteki değerlere bakarak, Bf4 ü high ayarlarda kasılma-takılma olmadan oynuyorum demesi size inandırıcı geliyorsa siz bilirsiniz
  • Ben anladim ki, 5-6 bilgisayarci arkadasima, 4-5 hayati boyunca notebook kullanan arkadaslarima sordum hepside iyi, kaldirir,guzel seklinde yorumladilar?

• 1800 liraya gtx850m'li laptop alınabiliyor. O tip yerlerde fiyatının hakkını veren bir ürün alamazsın. Kredi kartı olmadığı için 500-600 lira kazıklanmak bana saçma geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

1800 liraya gtx850m'li laptop alınabiliyor. O tip yerlerde fiyatının hakkını veren bir ürün alamazsın. Kredi kartı olmadığı için 500-600 lira kazıklanmak bana saçma geliyor.

Bir cozum yolu oner kardesim o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: renown.

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

1800 liraya gtx850m'li laptop alınabiliyor. O tip yerlerde fiyatının hakkını veren bir ürün alamazsın. Kredi kartı olmadığı için 500-600 lira kazıklanmak bana saçma geliyor.

Bir cozum yolu oner kardesim o zaman.

Sana bir çözüm yolu önermem için seçenek olması lazım ama sen ordan ürün aldığın sürece daha fazla para verip daha kötü ürün almaya mahkumsun. Burda da sana kimse o fiyata o laptobu al demez.

Belki kredi kartı bulursun diye linkteki ürünü önerebilirim ancak. Şuan fiyatına göre alınabilecek en iyi laptoptur.

http://www.pcdepo.com/asus-x550jk-xo012d-notebook

• renown. kullanıcısına yanıt
    Bankadan 12 ay veya 24 ay vadeli kredi çek ya da kredi kartı al.Tek bir banka olması şart değil 2-3 bankadanda çekebilirsin.Sonrada düzgün bir yerden taksitle laptop al.Böyle yerlere paranı kaptırma.o GT740m de iyi bir ekran kartı değildir.Eski oyunları oynarsın ama son çıkan ve yeni çıkacak oyunlarda kasar.Uzak dur.Alacağın laptopda GT750m veya gtx850m üstü ekran kartı olsun.işlemcide en kötü i5 3xxx veya i5 4xxx serisi olsun.

Ben senin yerinde olsam hala garantisi devam eden 2. el pc alırım.İstanbul kadıköyde 2. el güzel pc ler var.Pazarlıkla uygun bir fiyata alabilirsin.
  • Orda test edicem, oneriler icin tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: beratad

Bankadan 12 ay veya 24 ay vadeli kredi çek ya da kredi kartı al.Tek bir banka olması şart değil 2-3 bankadanda çekebilirsin.Sonrada düzgün bir yerden taksitle laptop al.Böyle yerlere paranı kaptırma.o GT740m de iyi bir ekran kartı değildir.Eski oyunları oynarsın ama son çıkan ve yeni çıkacak oyunlarda kasar.Uzak dur.Alacağın laptopda GT750m veya gtx850m üstü ekran kartı olsun.işlemcide en kötü i5 3xxx veya i5 4xxx serisi olsun.

Ben senin yerinde olsam hala garantisi devam eden 2. el pc alırım.İstanbul kadıköyde 2. el güzel pc ler var.Pazarlıkla uygun bir fiyata alabilirsin.

Kredi borcumuz oldugundan, oyle bir sansim yok. Eger olsaydi vatanbilgisayar-odeabank isini yapacaktim.

• Yazık ya şu pcye çektikleri fiyata bakın full de bf4 falan oynatamaz klasik saticin benim malım iyidir tribi olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.