Şimdi Ara

Beyler çok fena hastayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gundur grip gibi biseyim. Soğuk kaptim heralde. Doktora gidip ilac icesim hic yok sinava 6 gun kalmis surda. Soru cozerken konsantre olamiyorum. Sizin evde deneyip faydasini gördüğünüz yöntemler var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün başka bır arkadas ıcınde yazmıstım; guzel bır kusburnu demleyıp ıcıne koca bı lımonu sık ve sıcak sıcak iç sınava kazar. Allahın ıznıyle hıcbır sey kalmaz. Denendı onaylandı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kofulpasa

Dün başka bır arkadas ıcınde yazmıstım; guzel bır kusburnu demleyıp ıcıne koca bı lımonu sık ve sıcak sıcak iç sınava kazar. Allahın ıznıyle hıcbır sey kalmaz. Denendı onaylandı

İnşallah iyi gelir.hap falan kullansam bu aralar zarari olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Muzox33

quote:

Orijinalden alıntı: kofulpasa

Dün başka bır arkadas ıcınde yazmıstım; guzel bır kusburnu demleyıp ıcıne koca bı lımonu sık ve sıcak sıcak iç sınava kazar. Allahın ıznıyle hıcbır sey kalmaz. Denendı onaylandı

İnşallah iyi gelir.hap falan kullansam bu aralar zarari olur mu?

Hapı bosver sen benım dedıgımı dene bır kafana gore hap kullanma bence

• hocam gidiver doktora riske atma bence

• Forumdan çık bize bulaştırma

• quote:

Orijinalden alıntı: Muzox33

2 gundur grip gibi biseyim. Soğuk kaptim heralde. Doktora gidip ilac icesim hic yok sinava 6 gun kalmis surda. Soru cozerken konsantre olamiyorum. Sizin evde deneyip faydasini gördüğünüz yöntemler var mı

Kardeş turpu ortadan 2 ye ayır o beyaz kısmından biraz kes oraya bal koy 1 gün bekle yarın iç ve zencefil normal toz fln değil onla balı iyice karıştır te bol bal önerimdir çünkü zencefil yakar bide süt kaynatıp için mi tamamdir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler çoraplarım çok iyi
    7 yıl önce açıldı
    beyler çok fena yakaldım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AIDS olmusun birader

• Bugün sarimsak cagi ictim yarin faydasini görürsem editlerim

• Bir arkadaşa daha yazmıştım :)
    Nane limon ve toz zencefil bal karışımı bu işin çözümü hemen atlatıyorsun. Allah iyilik versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzarda

Bir arkadaşa daha yazmıştım :)
    Nane limon ve toz zencefil bal karışımı bu işin çözümü hemen atlatıyorsun. Allah iyilik versin.

sağolun hocam. içmediğim şey kalmadı iyileşemedim doktor yolu göründü
  • Terlemekten korkma sıkı giyin boğazına atkı felan sar . Havalar soğudu ben de farkettim artık sıkı giyiniyorum riske gelmeyelim.

• OLUM 2 GÜN HAP İÇECEKTİN SONRA KENDİNE GELECEKTİN. KENDİ BAĞIŞIĞINLA O HASTALIKTAN KURTULMAK DAHA UZUN SÜRER.
  • Bende dun az az oksuruyordum.bugun bogaz hafif agriyor ne yapiml a

• Öksürük ve grip için bal limon zencefil birebir zaten yazmışlar

Bu arada geçmiş olsun cidden üzülüyorum sınav öncesi hasta olanları duyunca umarım tez zamanda atlatirsin.

• MrPalpitations kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam. herşeyi içtim denedim yine olmadı. vicks ayağa sürünce iyi gelir diyorlardı oda işe yaramadı
  • Dışarı çıkma 2 gün yat bol bol C vitamini tüket vücudunun dinlenmesi lazım. Kullanacağın ilaç varsa da araştır soruştur kullan ishal felan yapabilir yan etkisi vardır ne olur ne olmaz sınavda oturduğun yerde kayarsın valla
  • Geçmiş olsun dostum allah şifa versin bende bugünlerde kirginlik hissettiğim an direk süte zencefil karanfil ve bal karistirip iciyorum umarim ygsye kadar hastalanmayiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonKisot1 -- 10 Mart 2015; 8:50:08 >
  • Mesir macunu ye bilader kesin çözüm. Daha da kesinini istiyorsan ne demiş Atatürk "Beni Türk hekimlerine emanet ediniz." sen de gidiver merak etme karantinaya almazlar. Hem hiçbir şey sağlığından önemli değil.

• Gitti 1 senen geçmiş olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.