Şimdi Ara

Beyler Çok Açıldı biliyorum Ama Bi Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Çok Açıldı Biliyorum Ama Bi Yardım İsterseniz Şikayet Edin Ama Anlamadım Napcamı Bana Teker Teker Anlatanıp Yaparsam Neptünede 5m Vereceğim...

Guild Resmim Var 16x16 ama Bmp nası yapacağım

Hadi Bmp Yaptım Nası Guild Resmi Yapacağım

Sadece 2 Soru

Amacım POST Kasmak Değil Post Kasmak Olsa Sro Konu Dışına Açmazdım Lütfen Doğru Ve Ciddi Cevaplar..

• http://www.naturpic.com/download/prsetup.exe indirip yapcan gerekli boyutlarda
  • 80x80 var anlamadım
  • paint ile aç sonrada farklı kaydet de ve alttan 24 bit bmp yi seç :) bmp oldu.
    SOnra
    Guild emblem registration item itemini guiltçiden alıyorsun bu resmi bmp formatında adıda guildmark.bmp olacak şekilde silkroadın kurulu olduğu yere koymalısın. sonra
    Guild emblem registration item ini kullan tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.apture -- 12 Ağustos 2008; 23:05:17 >
  • bir sorun olursa msn adresim ekli msn den yardım edebilirim
  • guiltmark deil guildmark.bmp snırım
  • resim 16x16 oldu isim guildmark.bmp oldu register guild amblem diyorum sol altta

The File Does Not Follow The Format. Please Check The Size And Format.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Guildmark.bmp yazmıyacaksın zaten bmp formatında.Guiltmark yazman yeter bide bunu silkroadın kurulu olduğu yere koy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.apture -- 12 Ağustos 2008; 23:06:56 >
  • koydum

ama hala guild amblem kayıdı gitmedi
  • guildmark.bmp olucak büyüklüğü 24 bit geçmeyecek 16x16 olucak silkroad kurulu olduğu yere koyacaksın
  • C.apture 5M i Kaptı Herkese Teşekkürler..
  • Ayıptır Sorması Resim Ne Zaman Gelir
  • oyundan yeni çıktım resim geldi :) teşekkür ederim 5 m içide xD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.