Şimdi Ara

beyler çok acil teleyol.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler tele yol.comdan kasa siparişi arakdaşa ama misafir olarak verdim daha sonra üye oldum sipariş verldimi verilmedimi nasıl öğrenecem lütfen yardım verilmediyse tekrar verecem

• 100000061 galiba takip no bu
  • Up beyler bi el atın lütfen galiba kapıda odeme olarak sipariş verdim tam emin değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para vermediysen sıkıntı yok. Olurda kapıda ödeme gelirse "yok abi ben öyle bişey istemedim" dersin sallarsın kargocuyu. Arayan soran olmaz bidaha

Dediğim gibi, para vermediysen.

• Kart bilgilerini , adresini falan girdin mi ? Takip numarasının hemen çıkmaması lazım zaman alıyor o . site fake olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: 10 kilo patates

Para vermediysen sıkıntı yok. Olurda kapıda ödeme gelirse "yok abi ben öyle bişey istemedim" dersin sallarsın kargocuyu. Arayan soran olmaz bidaha

Dediğim gibi, para vermediysen.

para vermedim zaten kartım yok ne kapıda ödeme olarak aldım ama emin değilin o takip numarası nere girrmem lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Misha Collins

Kart bilgilerini , adresini falan girdin mi ? Takip numarasının hemen çıkmaması lazım zaman alıyor o . site fake olabilir

kred kartım yok ama adres telefon gibi bilgileri girdim sadece tam emin değilim ama kapıda ödeme olarak aldım yukarda takip numarısı vardi sadece eposta atmaya çalıştım olmadı müşteri hizmelerini aradım çalmıyor bile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler acil
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nerden buluyorsunuz bu siteleri yav.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Nerden buluyorsunuz bu siteleri yav.

ama o kasanın fiyatı vatanda 140 150 civarıydı orada 45 tl fiyat çok iyi oyüzden oaradan almak istedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.