Bildirim
Beyler çok acil CVP verin ??!!!!!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yaparlar ama yine 30tl felan işçilik payi alır. Bence git direk yaptır 60a.
Ayrica exper,casper tarzı markalar pismanliktir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya kardeşim eski tabletim yapıldığında adam dandik takmıştı tablet o yuzden bozulmuştu yenisinde o tür bozukluklar olmasınını y eğlemiyorum yinede haklısın eski tabletim de experdi ekan kartı yandıhttp://urun.n11.com/diger-ipad-tablet-aksesuarlari/exper-easypad-h7g-r1-dokunmatik-panel-P99568389?cid=604001&gclid=CMf49sbSvs4CFVXNGwodQBUFtg&gclsrc=aw.ds bu da linki dokunmatiğin yiinede dedğini düşüüneceğim cevabın için teşekkür ederim
-
quote:
Orijinalden alıntı: yuser0312
ya kardeşim eski tabletim yapıldığında adam dandik takmıştı tablet o yuzden bozulmuştu yenisinde o tür bozukluklar olmasınını y eğlemiyorum yinede haklısın eski tabletim de experdi ekan kartı yandıhttp://urun.n11.com/diger-ipad-tablet-aksesuarlari/exper-easypad-h7g-r1-dokunmatik-panel-P99568389?cid=604001&gclid=CMf49sbSvs4CFVXNGwodQBUFtg&gclsrc=aw.ds bu da linki dokunmatiğin yiinede dedğini düşüüneceğim cevabın için teşekkür ederim
5lira ucuza yapcak diye dandik yerde yaptırmayı hocam. Zaten urun dandik bari surekli tamircilerde gezmeyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkürler...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- xiaomi redmi pad se 8/256 gb tablet yorumları
- sim kartsız tablete whatsapp
- tablet önerileri
- yurtdışından ipad getirmek 2025
- huawei matepad pro 12.2" 2025
- lenovo legion y700
- redmi pad 2
- redmi k pad
- en iyi tablet markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X