Şimdi Ara

BEYLER ÇOK ACİL BİOSDAN KLAVYEYİ KAPTTIM KLAVYE ÇALŞMIYOR PC AÇAMIYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR DEDİĞİM GİBİ BİOSDAN YANLIŞIKLA KALVYEYİ KAPATIM GALİBA KAYDEDİP ÇIKTIM PC YENİDEN BAŞLADI VE KLAVYE ÇALIŞMIYOR BU YÜZDENDE PC AÇILMIYOR F1 BASIN DİYOR LÜTFEN BİLEN ARKADŞALAR YARDIM EDERSE SEVİNİRİM ZCİL CEVPA WERİN .S

• bios pilini çıkartıp denedinmi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FatihKaramese F kullanıcısına yanıt
    Anakartın üzerinde yuvarlar bir pil vardır bilgisayarı fişinden çıkart pili yerinden çıkart 1 dakika bekle tekrar aç sorunun çözülecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hd4650

Anakartın üzerinde yuvarlar bir pil vardır bilgisayarı fişinden çıkart pili yerinden çıkart 1 dakika bekle tekrar aç sorunun çözülecektir

arkadaşın dediğini yap yalnız bunu yaparken bilgisayarın güç kablosu çıkartılmış olsun ortalama 15 sn sonra sıfırlanacaktır. sonra tekrar pili tak ve çalıştır bütün ayarları sıfırlanmış olduğu için biosa tekrar ayarlama yaparsın.
  • Arkadşalar sağolun jumper dedikleri şeyi çıakrttım pc yi çalıştırdım jumpersiz Normalde çalışmaz diyorlar benimki çalştı :) sonra ekran gelemdi kapttım geri taktım açtım bios sıfırlandı format atıcam Hepiniz yardımlarınız için sağolun . KONU KİLİT PLS @
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.