Şimdi Ara

Beyler ciddi bir konu var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler az önce duşa girdim. İşimi hallettim o sırada sonra abdestimi aldım çıktım. Kurulanırken baktım malafatın ucundan su gelmiş abdestim gitmişmidir?

• suyun tadına bağlı. böyle tuzlu muydu yoksa tatlı mıydı ? hani böyle kımıl kımıl mıydı ?
  • işemeden abdest almayın. ve belli bir süre geçmesi gerekiyordu sanırsam

mesela ben 1 saattir abdestsiz oturuyorsam sebebi var kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormcaller

suyun tadına bağlı. böyle tuzlu muydu yoksa tatlı mıydı ? hani böyle kımıl kımıl mıydı ?

gecenin bu saati pc başında karanlığın ortasında birden yarılmaya başladım. sonra düşündüm ki ulan niye yalnızım ? sonra dedimki niye sevgilim yok ? yaşamın anlamı nedir ? yahudilerin amacı nedir ? evrim teorisi darwinden itibaren değişime uğramış mıdır ? klasik fizik kuantum teorisiyle karşıt mıdır ? teori-kanun nedir ki atom bile teori oluyor ? neyse ben yatıyorum.
  • Şimdi benim abdest gittimi gitmedi mi? İnşallah gitmemiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: WienerBlut.

Şimdi benim abdest gittimi gitmedi mi? İnşallah gitmemiştir

gitmiştir bence
  • Şüphe varsa içinde baştan alman gerekir ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni konu yok.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birincisi 31den sonra işemen gerekiyo işedikten sonra 40 adım atman gerekiyo alette kalan son ciş damlaları için işemeden abdest almayın .
  • meshep lere göre değişiyor bazı meseplerde her hangi bir sakınca yokken (mezi abdesti bozmaz denirken) bazı mesheplerde abdest alınması gerek deniliyor.

İşin önemli noktası abdest almadan önce idrarını yapmak ve biraz yürümek gerekiyor.Sen bunları yapmadıysan tekrar abdest almanda yarar var.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***redbull*** -- 24 Ağustos 2011; 2:42:08 >
  • gitmiştir muhtemelen.tekrar abdest almakta fayda var
  • Ne hassas aletmiş. Kurulanırken bile su sızdırıyor.
  • çıkan meni ise tekrar abdest alman gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat57

Ne hassas aletmiş. Kurulanırken bile su sızdırıyor.

Aynen sık contasını. Sızdırmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.