Şimdi Ara

beyler calinti telefon mu aldim acaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler telefon bolumune acmadim cunku telefonla ilgili teknik bir sey sormuyorum, amerikadayim, ebayden bi tane yeni iphone 5 aldim dun bana denilen sadece bir kez verizon yetkilisi tarafindan acildi kutu yoksa tamamen yeni yaziliyordu, normal fiyatinda, daha onceki satislarindan ve alislarindan hepsinden tam puan almis birisinden aldim, bugunde elime gecti, verizon unlocked,telefon yeni o yonden sorun yok, neyse telefonu actim verizon calisiyor(bilmiyorum faturasi kime gidiyor cunku ben unlocked kontratsiz aldim) neyse telefonu acmamla biri bana mesaj godnerdi, merhaba nasil gidiyor diye, ben de iyi dedim, sen bana telefonu satan kisimisin dedim(cunku benim numarayi bilse bilse bir o bilir diye dusundum), hayir degilim dedi, sen kimsin dedim, ismini soyledi ben de kendi ismimi verdim, tamam dedi resminde var mi, ben de nye resmimi istiyorsun diye sordum, bu sefer onemli degil dedi(ismimi aldi ya resme ihtiyac yok). Beni bu kisinin aradigi telefonla bana telefonun gonderildigi yer sehir olarak ayni. Simdi kafamda suphe olustu, biri beni durduk yere hemen telefonu actigim gibi neden arasin?Neden ismimi , resmimi filan istesin? Serial no su ile apple in sitesinden garanti tarihine baktim 21 subat 2014 de bitiyormus, amerikada garanti 1 senelik oldugundan subat 21 de satilmis. Su anda gercekten kafam bulanik oldu, telefonu direk iade mi etsem diye dusunuyorum gerci satan kisi iade olmaz diye yazmis ama.

• Amerika'dasın madem neden kendine macera arıyorsun , Apple Store'dan almıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armelin

Amerika'dasın madem neden kendine macera arıyorsun , Apple Store'dan almıyorsun ?

yakinlarda yoktu ondan aldim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.