Şimdi Ara

beyler bu yorum doğrumudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2oe049xtr-core-i74700mq-8gb-128gb-ssd-750gb-gtx765m-2gb-173-full-hd-freedos/p_48337/
    bu ürünü bir kac gun once aldim. tavsiyem win 8 li alin, killer shot ag bagdastiricisi ve ssd sadece win8 de duzgun calisyor. win 8 haric hicbir driveri sitesinde bile yok. win 8 hernekadar sevmesemde mecbur kaldim. niye freedos satiyorsalar artik ama mikana iyi eger oyun oyniyacaksaniz.
    denmiş doğrumudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet yeterli seviye makine bu fiyata,oyunların üstesinden gelebilir.
  • freedos almak ile win8'li sürüm arasındaki farkı anlayamadım ben, freedos al yine win8 kur, bu şekilde değil mi ben mi yanlış biliyorum
  • meku kullanıcısına yanıt
    Win7'de kurabilirsin önceki sürümlerden güncelleme de yapılabilir sürücülerin bir çoğunu tanır yanın sürücü cd'side gelebilir.Wi8 kurma zorunluluğunuz yok yeni modellerde hep win8 sürücüleri konuyor siteye bu win7 kurulamayacağını göstermez.
  • windows 8 yada 7yi orjinal almak istiyorum ama fiyatları çok fazla korsan win7 üzerine orjinal win8 upgrade yapılabilirmiş. bu hala geçerli mi? yada ucuza orjinal windows nasıl temin edebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadasc11

windows 8 yada 7yi orjinal almak istiyorum ama fiyatları çok fazla korsan win7 üzerine orjinal win8 upgrade yapılabilirmiş. bu hala geçerli mi? yada ucuza orjinal windows nasıl temin edebilirim?

ben de orijinal istiyorum. birileri yardimci olsun. evet lisanslilar 200 tl civari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ge70 2oe sorunlu gibi (kullanıcıyım)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

ge70 2oe sorunlu gibi (kullanıcıyım)

ne bakımdan?
  • quote:

quote:

ne bakımdan?

2-3 tarafı var canımı sıkan uzun uzadıya yazmak istemiyorum ama basit' hea tm ya salla ya bişi yok onda'' gibisinden şeyler değil malesef.aceba yeni oldugu için mi driver sıkıntı çekiyor yoksa ciddi sıkıntıları olan fiyasko bir laptop mu aldım şüpheliyim hocam
  • quote:

quote:

quote:

ne bakımdan?

2-3 tarafı var canımı sıkan uzun uzadıya yazmak istemiyorum ama basit' hea tm ya salla ya bişi yok onda'' gibisinden şeyler değil malesef.aceba yeni oldugu için mi driver sıkıntı çekiyor yoksa ciddi sıkıntıları olan fiyasko bir laptop mu aldım şüpheliyim hocam

driver sıkıntı çekiyor derken biraz daha açabilirmisiniz?

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 21 Mayıs 2020; 12:30:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.