Şimdi Ara

Beyler bu kekoların amacı ne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle varlıkların olduğu yerde çocuk büyütmek gerçekten zor arkadaş . Hele bir de kız çocuğu ise ...
     Beyler bu kekoların amacı ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yYeniçerii -- 22 Mayıs 2015; 12:11:35 >

• Amaçları kekoluk yapmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi kurusıkı birader, bu yüzden sürü halinde dolaşıyorlar. Bi tanesini çek köşeye, ''sen milletin namusuna göz mü dikiyon lan'' de hemen yusufyusuf çekerler. Ama 2-3 kişiyken ortalıkta külhanbeyi gibi takılıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 22 Mayıs 2015; 12:13:13 >
  • Keko savar bi uçak yapsın isterim mühendislerimiz.

• Bir amaçları olmadıkları için zaten kekolar, canlı halde dünyaya bir katkıları yok.

• Bence bunlarla devlet olarak masaya oturmaliyiz.Yoksa bu sorun cozulmez.Keko surecini baslatirsak en azindan bunlari pasiflestirip etkisiz hale getirebiliriz..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunları toplatıp sabun yapcanda neyse
  • TRAŞI BIRAKIN BEYLER, BU POZU 6-7 TANE GÜNEŞ GÖZLÜKLÜ GÖBEĞİ AÇIK ŞORTLU KIZ YAPSA EUHEUHEUHEUH KRALSINIZ OLUR, BİRAZ ESMER APAÇİ, KEKO TAKILINCA SUÇ.

Tamam, kekolardır karıya kıza laf atıyorlardır burasını savunmuyorum ama poz çok yaratıcı ve komik bence başka kesim yapsa gülerdiniz bu tarz insanlar yapınca kekometer'ler tavana vuruyor.

Özetle:İyi yapmışlar. Pandik falan yapsalardı ben de söverdim, ama bakmaları daha komik.
  • isteyen istediğinde bakar sanane

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

TRAŞI BIRAKIN BEYLER, BU POZU 6-7 TANE GÜNEŞ GÖZLÜKLÜ GÖBEĞİ AÇIK ŞORTLU KIZ YAPSA EUHEUHEUHEUH KRALSINIZ OLUR, BİRAZ ESMER APAÇİ, KEKO TAKILINCA SUÇ.

Tamam, kekolardır karıya kıza laf atıyorlardır burasını savunmuyorum ama poz çok yaratıcı ve komik bence başka kesim yapsa gülerdiniz bu tarz insanlar yapınca kekometer'ler tavana vuruyor.

Özetle:İyi yapmışlar. Pandik falan yapsalardı ben de söverdim, ama bakmaları daha komik.

Doğru söyledin . Ama ben amaçlarının mizah olduğunu düşünmüyorum . %99 art niyetliler , %1 i de kesin olarak bilemeyeceğim için bıraktım . Yorumlarken yapılış amacıda önemli , ve onların hangi amaçla yaptıkları belli .

• Öncelikle bahsettiğiniz şahıslara ''keko'' diye hitap etmek doğru değil bunu belirteyim.
  • "Ressam burda pantolona vurgu yapmak için domaltmis"
    -Sol alttaki keko-

• Genelde abibas markasına düşkünlükleri ile bilinen kekocanlar her yerde karşınıza çıkabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinekli Bakkal

Öncelikle bahsettiğiniz şahıslara ''keko'' diye hitap etmek doğru değil bunu belirteyim.

Sağ keko , sol keko tarafını seç !
  • Sağ alttaki açıyı değiştireceğini sanıyor galba.

•  Beyler bu kekoların amacı ne
  • orası bizim buralar galiba lan outlet center izmit
  • Ergenli k hormonu

• Eşeysi üreyebimek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.