< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevzuderin -- 13 Ekim 2020; 1:47:22 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Beyler bu hak mı ? kaza yaptim

-
-
boşuna günah keçisi aramayın arkadaşım. Yol köşe olarak döndüğü için sen ortadan gidip direk dönmeye çalışmışsın. Sağa doğru bakınca epey yol var. Senin araba yolun şuan tam ortasında. Geniş alsaydın orayı karşıdaki arabayı görürdün.
-
Günah keçisi aramıyorum. Ben adamın parketmesi derdim. Sizce o park uygunmu?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dönüşlerde park etmek her halükarda yasak diye biliyorum polis orayı dönüş olarak değiştirirse ceza alabilir ancak bu olay sizin sorumluluğunuzu tamamen kaldırırır mi o kadarını bilmem. 3ünüzüm arasında mı dağılır yoksa o park cezası alır siz ikiniz kendi aranızda mi 8 de bilmem kaç sorumluluk alırsınız o kadarını bilemem uzman biri lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim sorumluluğunun bi önemi kalmadı hocam ben kaza tutanağını çoktan tuttum %50 verdi benim sorunum o arkadaşın aracı hala orda park halinde kazaya sebebiyet verebilir eğer edebiliyorsun edip kaldirtacam aracı yoksa arkadaşı uyarmaya rağmen kaldıracağı yok
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
%65 Mercedes hatalı,%25 siz hatalsınız,%10 tofaşın hatası
-
quote:
Orijinalden alıntı: mevzuderin
Günah keçisi aramıyorum. Ben adamın parketmesi derdim. Sizce o park uygunmu?park konusuna hiç değinmedim, park eden her türlü hatalı. Tartışma konusu bile değil ancak bu kazada baş kahraman o değil.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperepla -- 20 Ekim 2020; 3:11:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yuh ya oraya araba mi bırakılır be. O araç sahibi polise şikayet edilmeli kesinlikle.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence de haklısınız hocam. Sonuç çıkar mı bilmiyorum ama hakkınızı arayın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X