Şimdi Ara

Beyler bölüm zaten ölüydü mezarlık olmuş. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nonatri

    millet napsın 2003 den şu zamana 7 sene olmuş hala aynı donanım (tamam iyidir kendisini yeni yeni göstermiştir o ayrı)
    ama artık şöyle divx oynatabilen sağlam bişey yapmanın zamanı geldi de geçiyor

    bende satıyorum zaten isteyen olursa ikinci el bölümünde


    bunları dedikten sonra satış zor olmasın
  • sonye yakin oldugu bilinen bir oyun firmasi gelecek pilanlarindan bahsederken psp 2 ifadesini kullandi. ayrica psp2 de devrimsel bir nitelik olmazsa ve nintendo ds3D nin grafiklerini suanki pspkadar yaparsa ben ds yi tercih ederim cunku sonyde acayip bir tekduzelik var nedense oyni sitil oyunlardan sikildim vala. umarim sony beni sasirtip orjinal biseyler yapar.
  • modlar her zamanki gibi şikayet konuları ile ilgilenmiyorlar

    bu forum batıcaksa, bu adaletsiz, tembel modlar yüzünden batıcak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .::oksijen::.

    sonye yakin oldugu bilinen bir oyun firmasi gelecek pilanlarindan bahsederken psp 2 ifadesini kullandi. ayrica psp2 de devrimsel bir nitelik olmazsa ve nintendo ds3D nin grafiklerini suanki pspkadar yaparsa ben ds yi tercih ederim cunku sonyde acayip bir tekduzelik var nedense oyni sitil oyunlardan sikildim vala. umarim sony beni sasirtip orjinal biseyler yapar.

    Ya böyle senede 1 oyun çıkardıktan sonra devrim niteliğinde olsa noolur.Şahsen sonraki nesilde DS'ye yönelmeyi düşünüyorum ben de.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rogen

    Bende bu bölümün yakın bir takipçisi olarak psp mi bir kaç gün önce yine forumdan bir arkadaşa sattım. Bence olay divx falan oynatmada değil daha bir çığır açan yenilik lazım. Yine de ben gayet memnundum pspimden, sıkıldığımdan değil yalnızca yakın zamanda açıcak fırsatım bile olmayacağı için sattım. Hala güzel oyunlar yapılıyor ve keyifli zamanlar geçirilebiliyor. Bir gün şayet yine zaman\para denklemini yakalarsam sattığım paraya aynı cihazı satın almak bile isteyebilirim.

    kaça sattın piyasayı bilelim model?
  • 6 yıllık aletten ne bekliyorsunuzki..?

    donanım olarak bir türlü geliştirmediler şu alet, hep üstüne cila attılar, dokunmatik ekran, sensörler artık yeni cagın gerekleri.

    oyun dısındaki özellikleri hiç ön plana cıkamadı, film için format,altyazı sıkıntısı, internette gezmek zaten işkence, müzik desen cebe sıgmıyor, bunun yanında not defteri gibi şeylerde olamıyor haliyle klavye olmadıgı için.

    pes6 dan beri aynı pesi pişire pişire sundular önümüze, demekki donanımın el verdigi bu kadarmış, artık pes11 cıksa hatta pes 15, bu alet yenilenmedikce kim ne bekliyorki yeni oyunlardan?

    iphone,ipod touch'ta geri plana itti psp yi, oyunlar grafik olarak daha kötü olabilir ama bir araba yarısını hiç bi tuşa basmadan saga sola cevirerek, veya bir balık tutma oyununda telefonu ileri savurup kendine çekerek balık yakalamak, hatta tavla,okey gibi dandik oyunları bile sürükleyip bırakmak cok cok daha zevkli psp den. yan özelliklerde zaten kusursuz internet deneyimi, klavyesi sayesinde msn vs gibi nimetlerden yararlanmak, daha tasınabilir olması sayesinde müzik dinlemek vs hepsi iphone'u öne geçirdi.

    ben iphone aldıktan sonra yüzüne bakmadım aletin, 6 ay sonrada sattım. 200liraya yakın bi paraya sattım 200 daha koyup sıfır jasper xbox aldım en azından simdi next-gen oynuyorum. Heleki bugun bir PSP GO, XBOX360 tan daha pahalı, allah askına karsılıgında ne vaadediyor psp1000 den daha fazla olarak?

    Dediğiniz gibi cogu psp kullanıcıs ipod touch,iphone, xbox gibi gibi alanlara kaydı artık.

    Psp miladını doldurdu, oyunlar hep kendini tekrar ediyor.

    Psp ps2'nin el konsolu haliydi artık Ps3'ün veya o kaliteye yakın bir el konsolu gelmesi lazım.




  • okulda felan hala oynuyorum aletle
    sanıyorumkibu boyle devam eder baska bir alet alacagımı sanmıyorum
    hem para yok hem oyunkonusunda bir sıkıntım yok su anda
  • PSP2 çıksa, Görünümü PSP gibi olsun, L2, R2 eklensin, PS3 Grafikleri olsun ooohhh
    PSP bölümü canlanır, biz canlanırız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sempaticks

    PSP2 çıksa, Görünümü PSP gibi olsun, L2, R2 eklensin, PS3 Grafikleri olsun ooohhh
    PSP bölümü canlanır, biz canlanırız

    O dediğin özelliklerle birlikte Sony Nintendo'nun taşınabilir konsollarıyla yarışamaz daha çok yenilik getirmeleri lazım. Dokunmatik ekran, kullanışlı bir internet browser , dediklerinin yanında 2. joystick gibi..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.