Şimdi Ara

BEYLER bölüm değişmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarı burslu özelde bilgisayar müh okuyorum. Mımarlık veya inşaat istiyorum yarı burslu tabi ki. Varsa bilgili birileri yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardes parani veriyosun gidiyosun bu kadar basit

• Requizm kullanıcısına yanıt
    Hocam yarı burslu geçebilir miyim

• mimarlık veya inşaat mı? yok artık ya. senin kafan galiba hala karışık, bir netleştir derim hangisini istiyorsun.
  • hashus1099 kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında mimarlıkta ünide 50 burslu yok çalışıyorum zor ödüyorum Zafen

• bence çalışmana devam et, öss'ye hazırlan. 10 yıl önce 25000 ile girilen yerler 45000'e gelmiş. sallasan zaten ilk 50000'e girersin. bir devlet okulunda inşaat oku, kazandığın para da sana harçlık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

bence çalışmana devam et, öss'ye hazırlan. 10 yıl önce 25000 ile girilen yerler 45000'e gelmiş. sallasan zaten ilk 50000'e girersin. bir devlet okulunda inşaat oku, kazandığın para da sana harçlık olsun.

o kadar kolay değil artık

sen öss de kalmışsın sanırım. kişi sayısı arttıkça zorlaşır tutturma olasılığı 10 yıl önce 600bin kişi giriyorsa şimdi 2 milyon kişi giriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bence çalışmana devam et, öss'ye hazırlan. 10 yıl önce 25000 ile girilen yerler 45000'e gelmiş. sallasan zaten ilk 50000'e girersin. bir devlet okulunda inşaat oku, kazandığın para da sana harçlık olsun.

Sallasan 50 bine mi girersin?
    Son sene k.çımı yırtarak 45 bine anca girdim. 450 puanlık lisemde 10 kişi anca 50 bine girdi

• Ben kazanacağımı düşünmüyorum maalesef. Yarı burslu bir yerde okuyabiliemiyim ortalamaya göre?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

quote:

o kadar kolay değil artık

sen öss de kalmışsın sanırım. kişi sayısı arttıkça zorlaşır tutturma olasılığı 10 yıl önce 600bin kişi giriyorsa şimdi 2 milyon kişi giriyor.

mf4'ten tercih yapıyorlar. doğal olarak bölümle alakasız derslerin ağırlığı daha az oluyor. bizim zamanımızda hiç alakasızken biyolojiyle fizik aynı ağırlığa geliyordu. alakasız derslerin ağırlığının azalması, farklı alanda tercih yapacakların önünden çekilmesi demek.

2008 öss'de 1.2 milyon aday tercih yapmış, hangi 600 bin kişi girmesi yahu? yaklaşık 1.5 milyon kişi var puanı hesaplanan.

• Biri de iyi sallamış ha troll mü nedir

• Puanın yetiyorsa kontenjana bağlı olarak geçersin başka yere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur561 -- 19 Ekim 2016; 21:36:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.