Şimdi Ara

Beyler bir ayda 14 kilo verdim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
4
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Tebrik ederim biraz daha ayrıntıya iner misin nasıl başardın kaçtan kaça indin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereye verdin 14 kiloyu bize de ver terazide kullanırız. Kaçarlık tek 14lükse işe yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Tebrik ederim biraz daha ayrıntıya iner misin nasıl başardın kaçtan kaça indin?

97 den, 83 kiloya indim. olay şöyle gerçekleşiyor ben eskiden, kış aylarında sürekli dışarıdan yemek yerdim sonrasında günde 2.5lt kola içer sigarama bakardım
    bu böyle kışında devam etti. işte ağustos ayında kolayı ve aburcuburu bıraktım, birde vücud metobolizmam hızlı yani 1 saat öncesinde kesilne parmağımın yarası kapanmaya başladı bile o derece hızlı, kesinlikle normal değil hatta anormal bir durum. neyse 1 ay boyunca bunları kestim bir işe girdim sakaryada cafe bahçe adında bir yere. bilenler biliyor serdivan belediye bahçesinde orada 1 ay çalıştım 1 ay boyunca 12 saat garsonluk yaparak tam 14 kilo verdim ve hergün 3 ögün yemek yememe rağmen. birde colaya devam ediyorum ama eskisi gibi günde 2.5lt değil de 1 lt içiyorum. bıraktım dedim ya, bırakmak değil de azalttım denilse daha doğru olur.

• Daha da verirsin o zaman ben hiç kola içmem acaba neyi bırakmam lazım kilo vermek için

• Eğer gerçekten verdiysen bile sağlıklı bir şekilde vermemişsin. Yani o kiloları geri alman çok kolay olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Daha da verirsin o zaman ben hiç kola içmem acaba neyi bırakmam lazım kilo vermek için

valla kolayı, azalttım oradan faydayı gördüm birde hergün garsonluk yaptığım için, doğal olarak hergün yürüyüş yaptım 1 ay boyunca. yemeğimide düzenli yedim ama belki benim kadar hızlı veremezsin bilemiyorum yani metobilizmam hızlı gerçekten ama ben verdiysem sende yapabilirsin ikimizde insanız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Diyetle Ayda 15 Kilo Verdim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sâlim

Eğer gerçekten verdiysen bile sağlıklı bir şekilde vermemişsin. Yani o kiloları geri alman çok kolay olabilir.

ya diyorum ki, ben bilerek bir şekilde vermedim ki, aklımda kilo vermek bile yoktu. sadece aburcubur yerine 2.5lt kola yerine normal yemeklere geçtim. yani hergün aşırı yağlı hamburger yerine normal bir tost, düzenli bir kahvaltı, 2.5lt kola yerine başlarda ice tea içiyordum ama bir süre sonra damağım böyle kuru ve hissiz olmaya başladığından 1. haftadan sonra colaya döndüm ve günde 1lt re içmeye başladım. o şekilde verdim kiloyu birde günde 12 saat garsonluk yapsana bi yeminlen iflahın titiliyor 12 saat nedir günde hiç haberin var mı? günde 12 saat sabah 11 akşam 11. Sabah 9:30 da uyan kendine gelmen için 10dakika duşa gir çık saat 10:00 çay hazırla sigaranı iç evden çık 10:30 kampüste 10:40tasın otobüsün gelmesi 5dakika otobüsün belediyeye varması 15-10dakika 11 de oradasın. sonra akşama kadar çalış 11de izin
    al 11:15 teki otobuse mavi duraktan bin, evde 11:40-11:45tesin. az otur sohbet et arkadaşlarla, diş fırçala yatağa gir yatman 02:00 buluyor. böyle bir yaşam sür 1 ayda 14 verirmisin vermezmisin şimdi bana burda sağlıksız deme

• adam 3 ay daha çalışsa yok olacak.

• Hangi ayda verdin bize de söyle de biz de verelim o ayda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yec44

adam 3 ay daha çalışsa yok olacak.

• yec44 kullanıcısına yanıt
  • Eğer kilo vermeye uğraşmadığın halde sırf düzenli ve dengeli beslenerek 1 ayda 14 kilo verdiysen zaten senin bu zamana kadar kilo alabilmiş olman da mucize gibi birşey.

1 ayda verilen 14 kilonun kalori hesabına girersek günde 3500 kalori gibi bir açık vermen, yani günde yaklaşık yarım kilo yağ eritmen gerek. Bu durum mümkün olmadığı için şöyle açıklanabilir; yanlış tartılmandan dolayı normalden 3-5 kilo fazla verdiğini düşünüyorsun (birinde tok, diğerinde aç tartılmak gibi) ve kaybettiğin kilolarda yarısı yağ ise yarısı kas ve sudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Eğer kilo vermeye uğraşmadığın halde sırf düzenli ve dengeli beslenerek 1 ayda 14 kilo verdiysen zaten senin bu zamana kadar kilo alabilmiş olman da mucize gibi birşey.

1 ayda verilen 14 kilonun kalori hesabına girersek günde 3500 kalori gibi bir açık vermen, yani günde yaklaşık yarım kilo yağ eritmen gerek. Bu durum mümkün olmadığı için şöyle açıklanabilir; yanlış tartılmandan dolayı normalden 3-5 kilo fazla verdiğini düşünüyorsun (birinde tok, diğerinde aç tartılmak gibi) ve kaybettiğin kilolarda yarısı yağ ise yarısı kas ve sudur.

muhtemelen öyle kastan da kaybettiğimi düşünüyorum. yanlış tartılmış olamam çünkü 2 kez tartıldım birisi ankaraya gittigimde ankamall de electroworld da tartı vardı öyle bakayım dedim 84.17 di birde antarese gittigimizde yemek sonrası tartıldım yine 84. yağ birikimi 24kg yağ birikimi eskiden 37kğ yazmıştı tam net hatırlamıyorum ama ya 37 yada 34. 34 olma ihtimalide var çünkü kastan kaybettiğimide düşünmüyor değilim.

• 1 ayda sağlıklı olarak 4-5 kilo verilebilir daha fazla veriliyorsa bu kas ve sudan oluşur.
  • Bu kadar ani kilo kayıplarından sonra ölüm ihtimali yüksek, git bi doktora değerlerini ölçtür sonra 14 kilo verdim öldüm diye konu açma buraya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

1 ayda sağlıklı olarak 4-5 kilo verilebilir daha fazla veriliyorsa bu kas ve sudan oluşur.

diyorumya kastan gitme ihitmalide var, yazdıklarımı okumuyor musunuz?
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    @KarpuzTüccarı
    merak etme sağlamım. sadece vücudum gereğinden fazla hızlı çalışıyor ama her ne kadar hızlı çalışsada, 3-4 ay totoyu koltuktan kaldırmadan pc+kola+burger yerseniz
    kilonuz benden hediye yinede bilgilendirmen için teşekkürler, herhangi bir sağlık sorunum yok. kastan erimiştir belkide ama vücud yağ oranım eskisine göre daha az çıktı, öncekinde 37 gibi birşeydi en son tartıldığımda 24kg

• 1 ayda 14 kilo vermen çok zor ihtimal, 2 günde 1 kilo vermiş olman lazım
  • 8 ayda 6 kilo alabildim anca 59 dan 65 e çıktım.
  • hala ss gelmemiş.
    cool story herhalde.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.