Şimdi Ara

Beyler bi gelin sorularım var !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ets2 oynuorum şu an bikaç sorum var cevabını bulamadım siz biliyorsanız bi yardım etseniz iyi olacak

1.Şöförlere verdiğimiz tırların iyi olması(motor,şasi,kabini vs) onların bana kazandırdıkları parayı etkiiyor mu ?.Şimdi benim tırlar bu şekilde ;

Yeni tır alacağım nası bişi alayım tırı şöföre vereceğim

2.Garaj alacağım ama nerden alacağım ama nerden alacağım karar veremedim.haritanın ortalarından fln mı alayım yoksa en uçlardan mı ?

3.Beceriler bu şekide ;

hangisine daha çok puan basayım ?

• 1-Çok etkileyeceğini sanmıyorum. Belki şekil falan.

2-Ortalarından almanı tavsiye ederim, her yere daha yakın olur. Daha kolay gidersin.

3-Ben olsam ekonomik sürüşü tamamlardım. Mazot pahalı tabi

Bu arada oyunun versiyonu bayağı eskide kalmış. Hatırlatayım.
  • Sosisli Süt kullanıcısına yanıt
    Sağol cevapların için işime yarayacak.oyunun versiyonunu nerden anladın ?güncelliyeceğim ama zamunda takılıoruz güncel key bulamadımyeni versiynda ne özellikler gelior bilmiorum.ayrıca nickin midemi bulandırdı yemek yiyordum ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stadhouder -- 12 Ağustos 2013; 13:28:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorita

Sağol cevapların için işime yarayacak.oyunun versiyonunu nerden anladın ?güncelliyeceğim ama zamunda takılıoruz güncel key bulamadımyeni versiynda ne özellikler gelior bilmiorum.ayrıca nickin midemi bulandırdı yemek yiyordum ya

Çünkü Volvo(Valiant), Daf(Dav) ve Iveco(Ivedo)'nun lisansı 1.3.x'de alındı diye hatırlıyorum. Şimdiki oyun sürümü ise 1.4.8 ve sadece Mercedes(Majestic) kaldı. Diğer bir sürü güncelleme var. Yeni Iveco Highway vs.

Nickten kusura bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

quote:

Orijinalden alıntı: rorita

Çünkü Volvo(Valiant), Daf(Dav) ve Iveco(Ivedo)'nun lisansı 1.3.x'de alındı diye hatırlıyorum. Şimdiki oyun sürümü ise 1.4.8 ve sadece Mercedes(Majestic) kaldı. Diğer bir sürü güncelleme var. Yeni Iveco Highway vs.

Nickten kusura bakma

şu updatei kurmaya çalışıcamiyiye benzior

• 1. Soru için cevap yok ama 2. soruna gelince bence en mantıklısı çok fazla şirketin olduğu bir yerde garaj alman en doğrusu. Örneğin Berlin de 5 tane yük alabileceğiniz şirket var. 3. kısımda ise becerileri ADR belgeleri 2 adet değerli yük 2 adet pahalı yük ve daha sonra da yol mesafesi olarak dağıtım yapmak daha uygun oluyor diye düşünüyorum.
    kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.