Şimdi Ara

Beyler bayanlar yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar. 2 yıllık ilişkim çöpe gitti :( kızla bu aralar buluşurken bekletiyorum. bana değer vermiyosun falan dedi tartışma çıktı aramızda bitirdi :( dedim bukadar basit olamaz okadar anılarımız var bitiremezsin. ne desem yok bitirdi. biz ciddiydik evlenme planlarımız vardı hep hayaller kurardık. sözümüz vardı birbirimize yemin etmişti söz vermişti seni bırakmicam diye. ama bıraktı. daha öncede ayrılırdı ama 5 10dk sonra hemen yumuşardı. bu seefer öyle olmadı. harbiden ciddiydi kız. 1 saat konuştum didindim yok. sen adam değilsin falan dedi. yanında ağladım hiç bakmadı. ilk aşkımdı o benim. bende onun ilk aşkıydım. tabi aşk yerini sevgiye bıraktı. ben onu çok seviyorum. eminim oda beni seviyor. ama bana en büyük hatam seni sevmekti şimdi sevmiyorum diyor. 2 yıldan önce 5 yıldır tanıyodum yani 7 yıldır tanıyorum kızı. face dende silmiş ama normalde sildiğini engeller. beni engellememiş. çıkarı yokmu arkadaşlar bu işin hüngür hüngür ağlıyorum kaç gündür. çok ciddi bu sefer tamamen sildi. üstüne gittim küfür etcekti nerdeyse. özellikle bayan üyeler varsa bi yardım ederse sevinirim. kızlar olaya nasıl bakar falan. geri döner mi. annesi abisi biliyodular beni. annesi hatta diyodu beni görünce. kızımı seviyosan iyi düşünün kararınızı verin bekliyorum ben. benimsemişlerdi beni. 3 4 ay önce kilo aldım 90 kilo falan oldum. ondan sonra kız benden soğumaya başladı. hatta ben değişiklik istiyorum demişti. kilo ver demişti. acaba sırf buyüzden mi ayrıldı yanına yakışmadığım için?

• seven insan böyle basit şeylerle bir ilişkiyi mümkün değil bitiremez. üzülen hep biz oluyoruz ya konu dışı ahalisi olarak artık bıktım bu durumdan
  • hocam valla bukadar basit olamaz cümlesini okadar kullandımki. banamısın demiyor. ya hadi tamam seni beklettim, bu aralar biraz terstim ters davrandım falan ama insan 7 yılın hatrına bitirmezdi ya. ama yinede pas veriyo düşüncesindeyim. çünkü sildiğini engeller o. beni engellememiş. ama seviyo biliyorum. ya bilmiyorum çıkmaza soktu beni. ya onuda geçtim okadar yemin etti. söz verdi ya. Allah şaidim dedi. müslüman değilmi bu kız ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhdh -- 23 Nisan 2012; 19:14:54 >
  • Kendinizi kızın karşısında küçük düşürmeyin. Bittiyse bitti hadi sana eyvallah diyebilmeyi öğrenin gençler. Ben de utanmadan ağladım kızın karşısında ama değişen bir şey olmadı, yumuşadı barıştık falan daha sonra daha kötü oldu tamamen bitti.

Orijinalden alıntı: Serpico.

Kendinizi kızın karşısında küçük düşürmeyin. Bittiyse bitti hadi sana eyvallah diyebilmeyi öğrenin gençler. Ben de utanmadan ağladım kızın karşısında ama değişen bir şey olmadı, yumuşadı barıştık falan daha sonra daha kötü oldu tamamen bitti.

o olmuyo işte hocam
  • abi öyle deme ya. kaç gündür bitiğim zaten iyice moralimi bozdun. bu kızlar niye böyle ya. benimki farklı zannederdim o kızlardan değil zannederdim 2 yıl bişey olmadı böyle devam eder zannederdim annesi bile diyodu ya. noldu anlamadım :(
    Kız sorunu beyler yardım edin..
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • annesiyle mi konuşsam?
  • bu aralar buluşmadan önce kızı bekletiyordum. bide sorunlarım var kıza arada tersleniyordum. kız benden ayrıldı. ama ben onu seviyorum oda beni seviyor biliyorum. ama bana seni sevmiyorum dedi. 2 yıl ilişkim var 5 yılda önceden tanıyorum 7 yıl tanıyorum. bu kadar yıl hatrına bari ayrılma bu kadar basit olmaaz dedim dinlemedi. ağladım falan bakmadı.. evlilik planlarımız falan vardı. evlenecektik bana yemin etti evlenceğine dair söz verdi.. hatta annesi bile dedi iyi düşünün kararınızı verin ben bekliyorum. abisiylede tanıştım bi babasını tanımıyorum. 3 4 ay öncede 90 kilo oldum bana değişiklik istiyorum sıkıldım kilo ver demişti.. beni yanına yakıştırmıyo diyemi ayrıldı? annesiyle bi konuşsam mı? bide zayıflayıp bianda karşısına mı çıksam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhdh -- 23 Nisan 2012; 20:08:16 >
  • Okudum kardeşim geçmiş olsun şimdilik üzülme bekle bir şekilde konuşacaksınız birbirinizi özleyeceksiniz yani özleyecek seni eğer seni seviyorsa eskisi gibi olma teklifinde bulunacak.. 2 Yıllık sevgi bir anda bitemez unutması çok uzun zaman alır ..

Üzerine gitme zamana bırak ama boşlamada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 23 Nisan 2012; 20:09:45 >

Orijinalden alıntı: PcKolikq

Okudum kardeşim geçmiş olsun şimdilik üzülme bekle bir şekilde konuşacaksınız birbirinizi özleyeceksiniz yani özleyecek seni eğer seni seviyorsa eskisi gibi olma teklifinde bulunacak.. 2 Yıllık sevgi bir anda bitemez unutması çok uzun zaman alır ..

aqynen hocam bende böyle düşünüyorum unutması uzun zaman alır alıştı bana bikere. diyodu herdk telefona bakıyorum msj atmışmısın diye. ama hiç bişey dinlemedi. sen suçlusun herşeyi sen yaptın dedi. hiç ümit vermedi şans vermedi anlamadım ya.

Orijinalden alıntı: dhdh

quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

Okudum kardeşim geçmiş olsun şimdilik üzülme bekle bir şekilde konuşacaksınız birbirinizi özleyeceksiniz yani özleyecek seni eğer seni seviyorsa eskisi gibi olma teklifinde bulunacak.. 2 Yıllık sevgi bir anda bitemez unutması çok uzun zaman alır ..

aqynen hocam bende böyle düşünüyorum unutması uzun zaman alır alıştı bana bikere. diyodu herdk telefona bakıyorum msj atmışmısın diye. ama hiç bişey dinlemedi. sen suçlusun herşeyi sen yaptın dedi. hiç ümit vermedi şans vermedi anlamadım ya.

Kendinden soğutmuş olabilirmisin ? yada yaptığın senin görmediğin bir hata .Onu çokmu sıktın aceba. Bu arda yaş kaç. ?

• tersleyerek belki. ama yaptığı işler çok çelişkili. anlamadım bu kızı. beni dinlemedi herşeyin sorumlusu sensin dedi geçti. ben sadece 5 10dk beklettim. sırf buyuzden ayrıldı. anlamadığım nasıl bukadar basit bırakabiliyo. yemin etti söz verdi fln. acaba tersledim diye zoruna gittide biraz bana sıkıntı çektirmek için yani adam etmek için falan mı yapıyo. annesine gidip durumu anlatsammı? yaşım 21.
    motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
    (wayne's world , wayne's world party time excellent!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

allah yardımcın olsun ne diyim.uzun bir ilişki olmasaydı biti gideer biri gelir derdim ama bu onlardan değil.

amin sağolasın hocam. ya işte insanın zoruna gidiyor bi anda bırakıp gitmek. alıştım seviyorum. unutayım diyorum ama çok zor. bide balık burcundanım. duygusalım. bişeyi kafaya çok takarım. yani o üzülüyosada o 1 üzülüyosa sıkıntı yapıyosa ben 10.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhdh -- 23 Nisan 2012; 20:31:27 >

Orijinalden alıntı: RippedHeart

kız soğumuş ve belli ki bahane üretmiş bene. su an yeni heyecanlar peşinde. onlar sarmazsa, senin ona iyi geleceğini bildiği için geri dönecektir. boşver derim

+1
    Eğer kızsan bu mesajın ibretlik olmuş. Kızlarını zihniyetinin bu olduğunu hep yazardım zaten, şimdi itiraf ettiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin `

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin `

quote:

kız soğumuş ve belli ki bahane üretmiş bene. su an yeni heyecanlar peşinde. onlar sarmazsa, senin ona iyi geleceğini bildiği için geri dönecektir. boşver derim

+1
    Eğer kızsan bu mesajın ibretlik olmuş. Kızlarını zihniyetinin bu olduğunu hep yazardım zaten, şimdi itiraf ettiniz

Dürüst olmak önemli

bu sen misin

öncelikle kaldır o fotoğrafı.
    evet benim.

Kendin koymuşsun zaten

• O kızdan umudunu kes kardeşim. Üzme kendini boşa..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.