Bildirim
BEYLER BANA WAV SES LAZIM????????????????????????
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
www.cx65.org die bi site var orda wav sesler var
üye ol o steye ordan al
_____________________________ Fujifilm X-E3 + XC 35mm f2 + Godox TT685 + Godox X2T-F -
ne yapacaksın bu saatten sonra wav felan.Eğer sen mp3 gibi dinlemek istiyorsan ogg ara.yani açıkca anlatayım sana.Şimdik şöyle oluyor:
1 adet 5mb mp3'ü pc de ogg formatındaki dosyaya dönüştürüyorsun ve sana 1.5mb lık ogg dosyası oluşuyor.Bu ogg leride tele atıp tele yüklediğin ogg player ile fıstık gibi dinliyorsun.ben kendime yaptın sonuç manyak.512mb lık 7610 uma 400 tane şarkı atmışım varya dehşet oldu.Hem bu ogg leri zil sesi de yapabilirsin.Üstelik bu ogg player mp3 playerin eline verir.eeee çok konuştuk istiyorsan eğer geogle lede arat.sana;
mp3-wma-waw-vss formatları pc de ogg formatına donüştürecek olan program lazım.bu programı codec leriyle beraber bu siteden indir.http://www.dbpoweramp.com/
sonra bu ogg yapıp tele attığın dosyaları telde dinleyebilmek için geogle den "ogg player s60" diye arat bulursun.
Ondan sonra 11
_____________________________ GİTARIMI ÇALDIĞIMDA ÖZGÜRLÜĞÜ YAŞARIM...
-
nesi önemli wav seslerinin _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: scarycanary
nesi önemli wav seslerinin
anlattım arkadaşa zaten.artık bu saatten sonra wav formatına bakış açısı değişecek
_____________________________ GİTARIMI ÇALDIĞIMDA ÖZGÜRLÜĞÜ YAŞARIM... -
siteye girdimde hangisi bulamadım..programı ve codecini ,print screenla masaüstünün o internet sayfası açıkken resmini çekip paintle çizerek açıklar mısın?
biraz zahmet verecez ama..veya program hangisi yaz
öyle de olur
bu mu???dBpowerAMP Music Converter™
quote:
Orjinalden alıntı: erdembey
ne yapacaksın bu saatten sonra wav felan.Eğer sen mp3 gibi dinlemek istiyorsan ogg ara.yani açıkca anlatayım sana.Şimdik şöyle oluyor:
1 adet 5mb mp3'ü pc de ogg formatındaki dosyaya dönüştürüyorsun ve sana 1.5mb lık ogg dosyası oluşuyor.Bu ogg leride tele atıp tele yüklediğin ogg player ile fıstık gibi dinliyorsun.ben kendime yaptın sonuç manyak.512mb lık 7610 uma 400 tane şarkı atmışım varya dehşet oldu.Hem bu ogg leri zil sesi de yapabilirsin.Üstelik bu ogg player mp3 playerin eline verir.eeee çok konuştuk istiyorsan eğer geogle lede arat.sana;
mp3-wma-waw-vss formatları pc de ogg formatına donüştürecek olan program lazım.bu programı codec leriyle beraber bu siteden indir.http://www.dbpoweramp.com/
sonra bu ogg yapıp tele attığın dosyaları telde dinleyebilmek için geogle den "ogg player s60" diye arat bulursun.
Ondan sonra 11
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 17 Ocak 2006 21:38:19 >_____________________________ PS1, PS2, PS3, PS4 Pro | Samsung 49MU8000
Logitech Bluetooth Audio Receiver / Z906 / G332 / S220 / G27 / Rumplepad 2 / G15 v2 / G500 / K400 Plus TV / C310
Honor 8X Mavi | Samsung Galaxy Watch Active 44 mm. 2 Paslanmaz Çelik Gümüş | JBL Tune 500BT Mavi | JBL GO2 MaviCanon EOS 550D | EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS | EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS IISteam: HUNT3R1907 & HUNT3R_1907 / Battle.net: Hunt3r1907#2436
PSN: HUNTER_1907 (UK-PS3) & HUNT3R__1907 (TR-PS4 Pro) / Game Center: HUNTER_1907
-
veya ogg olanın tam adı ogg vorbis format ise onu bende yüklü olan imtoo da yapıyor gerek yok oysa..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 17 Ocak 2006 21:40:39 >_____________________________ PS1, PS2, PS3, PS4 Pro | Samsung 49MU8000
Logitech Bluetooth Audio Receiver / Z906 / G332 / S220 / G27 / Rumplepad 2 / G15 v2 / G500 / K400 Plus TV / C310
Honor 8X Mavi | Samsung Galaxy Watch Active 44 mm. 2 Paslanmaz Çelik Gümüş | JBL Tune 500BT Mavi | JBL GO2 MaviCanon EOS 550D | EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS | EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS IISteam: HUNT3R1907 & HUNT3R_1907 / Battle.net: Hunt3r1907#2436
PSN: HUNTER_1907 (UK-PS3) & HUNT3R__1907 (TR-PS4 Pro) / Game Center: HUNTER_1907 -
quote:
Orjinalden alıntı: **hunter*91**
siteye girdimde hangisi bulamadım..programı ve codecini ,print screenla masaüstünün o internet sayfası açıkken resmini çekip paintle çizerek açıklar mısın?
biraz zahmet verecez ama..veya program hangisi yaz
öyle de olur
bu mu???dBpowerAMP Music Converter™
quote:
Orjinalden alıntı: erdembey
Ondan sonra 11
arkadaşım gayet basit.siteye gir ana sayfada dBpowerAMP Music Converter™ a tıkla.sonra download et.2.1 mb lık bir program.mp3 leri ogg yaparken zaten gerek yok codec yükleme.ancak wma gibi dosyaları ogg yapmak için codec yüklemen gerekli.o codecleri de program zaten otomatik bağlanıp indirebiliyor.
başka anlaşılmayan bişey varsa yazın cevaplarım.Ama resim koymayı pek bilmiyorum.
-
pm attim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo360 -- 17 Ocak 2006 22:23:32 >_____________________________ TURBO360
MSN: turbo-360@hotmail.com -
quote:
Orjinalden alıntı: turbo360
pm attim?
bende pm ne pm attım
NOT: Olmaz arkadaşım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler