ben yeni indiriyorum oyunu hesapta aldım şimdi ne olsam die kara vermedim çünkü sro hakkında hiç bişi bilmiorum
ama okçu iyi heralde
bana yardımcı olursanız sewinirim ayrıca hangi serverde açıım adam
üst konu demeyin ordan hiç bişi anlamadımmm
Tamda üst konuya bak dicektimNese bana göre okçu açmaBence full str fire blade aç. Kasması zordur ama pvp nin en ii charıdırAma güzel bi sp farm yapıcam dersen ilk başta okçu aç istediğin sp ye ulaşınca blade ye dönersin.Ve bence char açıcaksan en yeni server olan Tibet serverında açOrda herkes yeni olduğu için ezik kalmazsın
Yardım edebildiysem NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
katılıyorum şimdi gidip direk glavie yi charı en eski serverlardan birinde açrsan olmaz (en eski hangisi bilmiyorum) zaten gliavie iy ivurrur ama skillerini açmak bi o kadarda zordur baa göree cold blade git
quote:
Orjinalden alıntı: Baran-06
Tamda üst konuya bak dicektimNese bana göre okçu açmaBence full str fire blade aç. Kasması zordur ama pvp nin en ii charıdırAma güzel bi sp farm yapıcam dersen ilk başta okçu aç istediğin sp ye ulaşınca blade ye dönersin.Ve bence char açıcaksan en yeni server olan Tibet serverında açOrda herkes yeni olduğu için ezik kalmazsın
herkesin yeni olmadııı
güçlelrin de olduu bi server lasııım
quote:
Orjinalden alıntı: sadulayev
quote:
herkesin yeni olmadııı
Neden yenilerin olmadığı server istiyosun anlamadım?Güçlülerin olduğu bi serverda olursan ezik kalaırsın, meslek yapamazsın (örneğin thief oldun o serverdaki kişiler güçlü olduğu için biri hunter olur ve seni rahatça öldürür veya tam tersi)Ama eğer illada ben ezik kalmak istiorum yenilerin olmadığı serverdaoynamak istiorum dersen Aege & Venice yada Troy a git
quote:
Orjinalden alıntı: sadulayev
quote:
herkesin yeni olmadııı
greece ii gider sana
bnce full ınt spear ac 20 lwlde pasıf skilini acıp bırak sworduda 20lwl pasıf skilini acıp bıraz sonra lıghtıng ve fıreın nukelerını ac hem cabuk kasarsın hem ınt charlar ınsana cok zevk verıo