Şimdi Ara

Beyler bakabilir misini ? (eBay hakkında)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kılıflara bakıyordum heralde satın ala tıkladım böyle bir mail geldi e-posta adresime. Birde ürünün bulunduğu siteye girdiğim zaman şöyle bir şey çıkıyor. Ne oldu şimdi anlamadım ben. Won falan diyor bir şeyler yazıyor kafam karıştı

Beyler bakabilir misini ? (eBay hakkında)

Congratulations! You have won:
    Black Ultra Thin Rubber Matte Hard Case Cover for iPhone 4 4G 4S AT&T Verizon 251000681308

Be sure to check out my complete list of items for sale in my store.
    VIEW OUR STORE SEARCH EBAY

You might also be interested in:
    New B Armor Impact Combo Hard Soft Gel Silicone Rubber Case f iPhone 4G 4S 4 330757236939
    Peach Snap-on 3-Piece Rubber Hard Case for iPhone 4 4S Front&Back screen protect 251097834623
    Peach Snap-on 3-Piece Rubber Hard Case for iPhone 4 4S Front&Back screen protect 251097834879

QUANTITY: 1

ITEM ENDED: 2/20/2112 1:46:02 AM PDT

This is a courtesy email to let you know that we appreciate your business. If you have not already, please visit your eBay account to complete this transaction. If you have any questions, feel free to write us at bona97@bonamart.com.

Thank you for your purchase!

Sincerely,
    bonamart97

• Yanlış bir şey yapmamak için dokunmadım öyle duruyor siteler. Siteden alışveriş nasıl yapılır bilmiyorum malesef
  • Açık arttırma bir ürün üzerine kalmış galiba, satıcıya mesaj at I can't buy yazsan bile yeter daha sonra da sipariş iptali tarzı bir şey görürsen tıkla görmezsen de bir şey yapma zamanla iptal olur zaten onay gelmedi mi satıcı da kargolamaz.
  • arkadaşım ürünü yanlışlıkla satın almaya basmışsın. Bu bizdeki gibi sepete at mantığı gibi değil. Ebayda bir ürünü spet atmayıp al tuşuna basarsan para ödemesende o ürünü satışı kapanıyor artık o ürün senin üzerinde gözüküyor. Genelde ilk baştaki acemiliklerde olur. Bunuda sen iptal edemezsin anca o ürünü satan satıcı iptal eder. Uygun bir dille acemi olduğunu yanlış aldığını anlat olumsuz puan vvermeden ürünü iptal eder büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erty1987

arkadaşım ürünü yanlışlıkla satın almaya basmışsın. Bu bizdeki gibi sepete at mantığı gibi değil. Ebayda bir ürünü spet atmayıp al tuşuna basarsan para ödemesende o ürünü satışı kapanıyor artık o ürün senin üzerinde gözüküyor. Genelde ilk baştaki acemiliklerde olur. Bunuda sen iptal edemezsin anca o ürünü satan satıcı iptal eder. Uygun bir dille acemi olduğunu yanlış aldığını anlat olumsuz puan vvermeden ürünü iptal eder büyük ihtimal.

Ürün hemen al'dı. Demekki sepete ekle diye ürünü satıl aldım. Peki ben ödeme falan yapmazsam ne olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce bilen bakabilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.