Şimdi Ara

Beyler Arkadaşlarım Kızın Bana Aşık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olduğunu düşünüyor.Okulda arkadaş grubumuz var ve genellikle konuştuğumuz kız grubu var. Arkadaşlarım diyor ki bi' kız sana aşık. Lan ben fark etmedim bile , bunlar sana bi' şey söyleyeceğiz , biraz bekle falan dediler bende önemli bir şey sandım , o gruptan kızın biri bana aşıkmış o kadar emin söylüyorlar ki. Kesin bak falan diye gerekçeleri de kızın bana gülümsemesi , sürekli benimle konuşması vs. Ben ise kesin öyle bir şey yok diyorum.

Yav ben ne güzel mutlu mesut yaşıyordum şimdi niye aklıma soktular yav bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 18 Ekim 2015; 18:52:11 >

• olur böyle şeyler lisede :D Sen onu arkadaş gözüyle görüyorsan normal sohbetine falan devam et fazla takma denilenlere.Kıza da takmadığını göster.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

olur böyle şeyler lisede :D Sen onu arkadaş gözüyle görüyorsan normal sohbetine falan devam et fazla takma denilenlere.Kıza da takmadığını göster.

Ben normalde hep öyle görüyordum ama bunlar aklıma soktu şimdi
  • Evlenme teklif et kabul ederse hoşlanıyodur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

Evlenme teklif et kabul ederse hoşlanıyodur

Komikmiş abinoskırkbir kardeş

@YALFA : Erkek olanlar diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 15 Ekim 2015; 21:05:38 >
  • Arkadaşların diyorsa doğru diyorlardır.
  • Kıza li mesaj at. o anlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Erkek beyni böyle çalışıyor. Hiç aklında olmayan bişeye acaba olur mu diye bakmaya çalışıyorsun. Başıma çok geldi lanet olsun ya

• quote:

Orijinalden alıntı: tavukjack

Erkek beyni böyle çalışıyor. Hiç aklında olmayan bişeye acaba olur mu diye bakmaya çalışıyorsun. Başıma çok geldi lanet olsun ya

Aynen ya kotu bri sey

• Up

• alo
  • kız, arkadaşlarına söylemiştir bu kadar emin konuşuyorlarsa bişeyler hissediyosan muhabbeti ilerlet olur bu iş
  • Erkekte olsa anlarlar
  • Yillar oncede bana oyle dediler. Kizi onceden gormuyordum dedikten sonra farkettim ne guzel kizmis lan diye diye bi baktim asik olmusum kizin askindan oluyorum 2 yil gecmis. Sonunda ne mi oldu baskasinin elinden tuttu gitti.

2 yil boyunc lan seviyor mu acaba sevmiyor mu acaba uzer miyimki bu gun yuzume guldu kesin seviyor yarin yuz vermedi sevmiyor. İnsanin hayati karariyor.

Her sey bittiginde 1 ay orhan baba muslum baba ibrahim tatlisesten olusan 3 koalisyonla atlatiyorsun.

• Kızın sana gülmesi ve sürekli senle konuşması senden hoşlandığı anlamına gelmez :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

Yillar oncede bana oyle dediler. Kizi onceden gormuyordum dedikten sonra farkettim ne guzel kizmis lan diye diye bi baktim asik olmusum kizin askindan oluyorum 2 yil gecmis. Sonunda ne mi oldu baskasinin elinden tuttu gitti.

2 yil boyunc lan seviyor mu acaba sevmiyor mu acaba uzer miyimki bu gun yuzume guldu kesin seviyor yarin yuz vermedi sevmiyor. İnsanin hayati karariyor.

Her sey bittiginde 1 ay orhan baba muslum baba ibrahim tatlisesten olusan 3 koalisyonla atlatiyorsun.

İbrahim kötü Ferdi daha iyi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: imparatorice

Kızın sana gülmesi ve sürekli senle konuşması senden hoşlandığı anlamına gelmez :D

Bende oyle diyorum adamlar yuru falan diyor

• İmzan düşündürücü

• quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

quote:

Kızın sana gülmesi ve sürekli senle konuşması senden hoşlandığı anlamına gelmez :D

Şu smileyi koyma artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twin Turbo

quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

quote:

Şu smileyi koyma artık

Niye ki cok smiley kullanirim ben bi tek bunu degil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.