Şimdi Ara

Beyler aranızda Samsung fanı var mı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Varsa bi şey sorucam ben de ilk htc one dan be htc fanıyımdır takip edenler bilir htc her sene dizayn konusunda yenilik yapmamasıyla eleştirilir ağır bi şekilde bunu bi türlü anlayamadım Samsung çok detaylı takip etmem ama s2 den sonraki hangi telefonuna baksam aynı gibi geliyor bana özellikle S5 s6 s7 . Artık özellikle önden s serisi mi yoksa alpha mı yoksa a serisi mi ne belli olmuyor BU nasıl eleştirilmiyor açıklıcak varsa sevinirim eyv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önden ben de çok cihazı birbirine benzetiyorum. S serisinin amacı tamamen teknoloji ve yenilik. Zaman zaman geri adımlar atıldı. Nedir bunlar; su geçirmezlik, sd kart, değiştirilebilir batarya gibi özellikler. Bana göre Samsung'un en başarılı serisi Note Serisi'dir.

• Samsungun Allah cezasini versi n

• Hocam şimdi yenilik teknoloji diyosun da su geçirmezlik s7 ile gelmedi mi ondan önce sony taa kaç zaman önce yapmıştı yani bu saydıklarınız pek bi teknolojik yenilik gibi gelmedi ha her sene çıktığında en iyi kamera ve ekrana sahip oluyo eyvallah ama dizaynı Nasıl eleştirilmez hala anlayamıyorum iphone da her sene en iyi iphone u yaptık diye çıkıyor ulan yapıcaksın tabi o kadar parayı cebe atıyosun diyesi geliyor insanın zaten şimdiye kadarki en iyi telefon diye değil şimdiye kadar ki en iyi iphone diyolar bu nasıl bi rezilliktir geçen seneye göre geliştir bi zahmet :d

• Su geçirmezlik S5 ve S7 modellerinde var. Her sene en üst donanımları ekliyorlar. Samsung için yenilik yapmıyor diyebilirsiniz. Gorilla glass 4 ve 5'i kasada kullanıp incelik ve mukavemet kazandılar. Bu sayede batarya için yer açıldı. Tasarımsal bir cam tasarım ama aynı zamanda işlevsel. Samsung dediğin için diğer cihazları mukayese etmiyorum. S serisinde hoşuma giden cihazlar S2-S3-S6 Edge-S7 Edge olmuştur.

Tek fanlığım var o da Sonyericsson

• Bir insan nasıl Samsung fanı olabilir ki ? Note alır belki tamam da o da fan olmak icin yeterli değil. Ben burda arayüzü en erken kasmaya başlayan telefonlardan biri dersem mutlaka muhalif olanlar çıkıp tartışma çıkaracaktır. Samsung artık çok degisti eski samsung yok diye. Ama s3 ten beri aynı laflar be kardeşim. ' bu kez olmuş! ' . Neyse telefonu bi senedir kullanıyorum gram kasma yokçular gelmeden ben gideyim en iyisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsunglari avm de incelemekten sıkılıyorum ben asla fanı olmam😄 oyle bi izlenim biraktirdi ki kendimde sanki son cikan telefonunu alsan kasmaya baslayacak gibi duruyor.Zaten hepsi birbirinin ayni.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bi tek ben mi böyle anladım
    Bu mesaja eklenen görseller:

Beyler aranızda Samsung fanı var mı ??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.