Şimdi Ara

Beyler Aöf Sınıfta mı Kaldım Şimdi ? SS li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Beyler Aöf Sınıfta mı Kaldım Şimdi ? SS li

??? 3. Sınıfdayım..

Alttan Ders Alamıyorum Sanırım ? Sınıfı Geçmek İçin En Az 4 Ders Gecmek Lazımmıs

• bütünlemeye gireceksin eylulde kardeşim 3 ders verirsen sınıf gecersın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugyuh

bütünlemeye gireceksin eylulde kardeşim 3 ders verirsen sınıf gecersın

hepsinden mi bütünlemeye giricem ?

ve tek sınav mı ?

ve 50 mi almam lazım gene yoksa ?
  • Evet tek sınav
    geçemediğin tüm derslerden gireceksin sınava

Türk vergi sisteminden 50 alman gerekiyor.
    İŞ ve sosyal den 58 alman gerekiyor.
    Fİnanasal yönetimden 57 alman gerekiyor.
    Maliyet muhasebesi 55 alman gerekiyor
    Yönetim bilgi 50 alman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugyuh

Evet tek sınav
    geçemediğin tüm derslerden gireceksin sınava

Türk vergi sisteminden 50 alman gerekiyor.
    İŞ ve sosyal den 58 alman gerekiyor.
    Fİnanasal yönetimden 57 alman gerekiyor.
    Maliyet muhasebesi 55 alman gerekiyor
    Yönetim bilgi 50 alman gerekiyor.

bu baraj puanlara neye göre belli oluyor ki ?

cok soru sordum ama kusura bakmayın meraklıyım
  • ara sınavın %30 u alınıyor finalin %70 i alınyor ve ikisi toplanıyor ortalaması 50 olan geçiyor
    bütünlemede %70 i alınıyor aynı final gibi

nette araştır aöf sınıf geçme notları diye tablo vardır ordan bakabılırsn kac alman gerektgne
  • Kaç dersten kalırsan sınıfta kalmış oluyorsun,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 dersten fazla kalırsan sınıfta kalıyorsun.
  • hacı sana taktik vericem bilmiyosan çok sevinceksin benim abimde aofde okudu sadece sınavdan 2 gün önce çalışarak iyi bir ortalamayla bitirdi.şudur taktik gidiyosun karacan nokta atış kitaplarını alıyosun ve ordaki soruların cevaplarını ezberliyosun.aynı sorular çıkıyo çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kürekle vur

hacı sana taktik vericem bilmiyosan çok sevinceksin benim abimde aofde okudu sadece sınavdan 2 gün önce çalışarak iyi bir ortalamayla bitirdi.şudur taktik gidiyosun karacan nokta atış kitaplarını alıyosun ve ordaki soruların cevaplarını ezberliyosun.aynı sorular çıkıyo çünkü.

bu sene böyle deniycem dostum bütünlemede 3 ders geçemezsem eğer :D seneye artık deneriz karacan ı
  • beyler pardon ama bütünleme derslerini seçmek icin bir şey yapıyozmu subeye mi gidiyoruz nasıl ? olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

quote:

hacı sana taktik vericem bilmiyosan çok sevinceksin benim abimde aofde okudu sadece sınavdan 2 gün önce çalışarak iyi bir ortalamayla bitirdi.şudur taktik gidiyosun karacan nokta atış kitaplarını alıyosun ve ordaki soruların cevaplarını ezberliyosun.aynı sorular çıkıyo çünkü.

bu sene böyle deniycem dostum bütünlemede 3 ders geçemezsem eğer :D seneye artık deneriz karacan ı

deneyemezsin seneye sistem değişmiş kredili sisteme mi ne geçilmiş aklın varsa bu sene git bütünleme sınavları için o soruları bul yoksa seneye işin daha zor ama seçim senin.

• quote:

quote:

quote:

deneyemezsin seneye sistem değişmiş kredili sisteme mi ne geçilmiş aklın varsa bu sene git bütünleme sınavları için o soruları bul yoksa seneye işin daha zor ama seçim senin.

Dostum Tırstıttın Şimdi Beni ?

Aynı Üniversitedeki Kredili Sistem mi Olucak Yani ?

Çan Eğrisi Vs ? Ve Sınıf Ortalaması Vs Olurmu ?

• Bende aynı dersten geçmişim bu nokta atışını alsak bi yararı olurmu 3 dersden geçerim diyordum. 3 puanla kalmışım
  • geçmeye çalış dedikleri doğru değişiyor sistem. benim 4 ders kaldı eylülde bütte hepsini vermeyi planlıyorum
    bu arada alttan 2 dersin kalırsa geçersin ama 3 tane kalırsa kalırsın sınıfta.. seneyede sadece o dersi alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANVVS-2 -- 29 Haziran 2012; 17:02:26 >
  • seneye çan egrisi olacak diyorlar. Ama her sınavdan 90-100 alan olur sınıfta avantajmı yoksa dejavantajmı olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynx*

geçmeye çalış dedikleri doğru değişiyor sistem. benim 4 ders kaldı eylülde bütte hepsini vermeyi planlıyorum
    bu arada alttan 2 dersin kalırsa geçersin ama 3 tane kalırsa kalırsın sınıfta.. seneyede sadece o dersi alırsın.

seneye derken sadece kaldıgım derslerimi alırım ?
  • quote:

quote:

geçmeye çalış dedikleri doğru değişiyor sistem. benim 4 ders kaldı eylülde bütte hepsini vermeyi planlıyorum

aynen öyle olur, diyelimki 3. sınıfsın bu sene bütte 2 ye indiremedin seneye 3. sınıf adı altında sadece kaldığın kaç dersse onları alırsın. ama 2 ye indirirsen seneye 4 olursun üstteki derslerine ek kalan 2 dersini alırsın
  • quote:

quote:

quote:

aynen öyle olur, diyelimki 3. sınıfsın bu sene bütte 2 ye indiremedin seneye 3. sınıf adı altında sadece kaldığın kaç dersse onları alırsın. ama 2 ye indirirsen seneye 4 olursun üstteki derslerine ek kalan 2 dersini alırsın

oda güzelmiş moruk :D

erite erite mezun olmak da varmış way bea ne guzel iş miş bu aöf :D

acelem yok yaş 21 ... 29 a kadar yolu var yeni yasayla..

işim de var calısa calısa okuyuorum

sagol bilgi icin moruk

• quote:

quote:

quote:

quote:

oda güzelmiş moruk :D

erite erite mezun olmak da varmış way bea ne guzel iş miş bu aöf :D

acelem yok yaş 21 ... 29 a kadar yolu var yeni yasayla..

işim de var calısa calısa okuyuorum

sagol bilgi icin moruk

bişey değil kardeşim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.