Şimdi Ara

Beyler Amd R serisi alana oyun veriyordu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • halende veriyormu vereiyorsa ne yapmam lazım ben msı r9 280 var 3 tane orjinal bedava oyun veriyor nede olsa kim kaçırmak ister devam ediyorsa ne yapmam lazım .

• Vatandan aldığını varsayarak kampanyaoyun@vatanbilgisayar.com adresine fatura seri numarası vs. fotoğraf çekip gönderiyorsun onlar sana bir adet kod gönderiyorlar o şekilde.
  • bende şimdi aynı konuyu araştırıyordum.bu arada cahilliğime verin neyin fotosunu çekecez faturanınmı
  • aynen arkadaşlar bende de asus 280x var bu neyin fotoğrafı acaba? Ürün seri nosu mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyin fotosunu çekecez bide kodu nere gircez bi yardımcı olursan sana zahmet
  • Kodu amd nin sitesinde ücretsiz oyun kısmından yapıyorsun galiba

• valla ben fatura bılgılerını ve faturanın resmını cekıp yolladım :) umarım bu salak ne gondermıs bıze demezler :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • antonow kullanıcısına yanıt
    sanmam ama merak ettim bende neyi çekip yolladın amd ye :D
  • tiamu27 kullanıcısına yanıt
    amd ye yollamadım vatanbılgısayara yolladım arkadasın dedıgı gıbı :) fatura resmını :D amd ye yollasam adamlar 5 gunluk gulme kotasını doldururdu heralde :D
  • O kampanya bitt maalesef.

Bende 1 haftayla kaçırdım teknik servisin hatası faturayıda çekin dediler ek olarak o sırada bitti kampanya bitti didileğr

• Simplyfor S kullanıcısına yanıt
    çok kötü olmuş beee valla ne kötü olur hissediyom öyle acıları bilirim çok başııma geldi :D

karder kısmet yaww :D
  • Arkadaşlar bildiğim kadarıyla kampanya 2015 ocak sonuna kadar devam ediyor tam olarak ne yapmanız gerektiğini vatan bilgisayarın ağzından ileteyim dedim:
    Değerli Müşterimiz;

Aşağıdaki bilgiler ile birlikte ürünün kutusun da bulunan seri numaranın ve faturanın resmini çekerek tekrardan tarafımıza gönderiniz lütfen.

FATURA ADI:

FATURA NUMARASI:

SİSTEME KAYITLI E-MAİL:

SİSTEME KAYITLI TELEFON NO:

ÜRÜN MODELİ :

SERİ NUMARASI:

Bu bilgileri doldurduktan sonra kampanyaoyun@vatanbilgisayar.com gönderiyorsunuz
    Ben tam bir hafta önce kodu aldım r7 250 almıştım normalde bir oyun hakkım vardı ama 2 oyunluk kod geldi ben de anlamadım :)
  • Ben 2 haftan önce vatan bilgisayardan SAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5 OC almıştım bu arkadaşın verdiği bilgileri gönderdim 2 tane kod yolladılar birinden 2 oyun seçip sniper elite 3 le total war shogun 2 aldım diğeriylede civ. beyond earth aldım.

• furcin kullanıcısına yanıt
    yani devam ediyormu?
  • boşver hiç detaya girme kurcalama 2 tane al gitsin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiamu27

yani devam ediyormu?

Evet devam ediyor bilgileri gönderirseniz 24 saat olmadan gönderiyorlar.
  • furcin kullanıcısına yanıt
    ben sande faturanin fotosunu cektim gmail ile yolladim bu sabah dogru yaptim demi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiamu27

ben sande faturanin fotosunu cektim gmail ile yolladim bu sabah dogru yaptim demi?

BU bilgileri gönderecektiniz yanlış yapmışsınız.
    FATURA ADI:

FATURA NUMARASI:

SİSTEME KAYITLI E-MAİL:

SİSTEME KAYITLI TELEFON NO:

ÜRÜN MODELİ :

SERİ NUMARASI:
  • ben yolladım kac gun oldu gondermedıler.şimdi bır daha yolladım bakalım.
  • bu arada sniper elite secımlerde cıkmıyor ılgınc halbuki sitede görünüyor.çokta ıyı oyunlar yok acıkcası sececez ıcınden oynamadıgımız bırılerını artık
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.