Bildirim
beyler altyapıya gitcem öneri vs.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yaş kaç ? şu bildiğimiz klüplerin altyapısı mı ? anlamadım pek _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: twilight999
yaş kaç ? şu bildiğimiz klüplerin altyapısı mı ? anlamadım pek
yaş 14 altay spor kulübünün altyapısı_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafademir35
quote:
yaş 14 altay spor kulübünün altyapısı
öncelikli olarak 14 yaşındayım demişsin birazdan gelicek eleştirilere hazırlıklı ol
,
,
altyapıya girmek öyle kolay iş değildir ben senin yaşlarında kartal alt yapısında oynuyordum , öyle çat diye giremezsin büyük kulüplerin alt yapısına .. ancak spor okulunda oynar belli bir süre para verirsin çok yetenekliysen onlar seni yükseltirler .. kolay değil o kadar_____________________________
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mustafademir35
quote:
yaş 14 altay spor kulübünün altyapısı
öncelikli olarak 14 yaşındayım demişsin birazdan gelicek eleştirilere hazırlıklı ol
,
,
altyapıya girmek öyle kolay iş değildir ben senin yaşlarında kartal alt yapısında oynuyordum , öyle çat diye giremezsin büyük kulüplerin alt yapısına .. ancak spor okulunda oynar belli bir süre para verirsin çok yetenekliysen onlar seni yükseltirler .. kolay değil o kadar
peki teşekkürler de seçmelere girdim seçildim ama gitmedim geçen yıl :D:D_____________________________
-
Buca altyapısına girebiliyorsan git daha kaliteli ve tesisleride güzel _____________________________
Leonard Cohen Hayranları... yemin olsun ki köle olmayacağız.Aliya İzzetbegoviç
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler