Şimdi Ara

Beyler Allah Rızası Icin LYS Mat Kitabı Tavsiye Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bir kac gundur forumda arkadaslara mesaj atıyorum ama dönen çok az kişi var lys mat kitabı alacağım çok kararsizim palme düşündüm fakat aşırı zor dediler fem simetri kesinliklr alamayacağım Karekok soru bankasi dediler onada zor dediler Körfez alacaktim ona da aşırı basit dediler durum cacık yani Kültür LYS matematik modül 1-2 ye çok iyi dedi hocam fakat çözen yok abi nasil bilmiyorum

Aradigim kitap orta seviyeli bir kitap ne çok basit ne de cok zor mat hedefim zaten 28-33 arası yetecegini düşünüyorum bana geometride ahmet demirin kitabi var onun mat gibisi harika olur tam orta seviye yani lütfen yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fem

• Ustteki arkadaş troldur kişisel sebepleri olduğu için dikkate almayın azalarak biter o tur canlilar

Konu güncel arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: -WOLFIE-

Ustteki arkadaş troldur kişisel sebepleri olduğu için dikkate almayın azalarak biter o tur canlilar

Konu güncel arkadaşlar

Fem Mat2 dedigin netler için iyi ama istemiyorsan Final Mat2 çözümlü kitap iyi diyorlar

• quote:

Ustteki arkadaş troldur kişisel sebepleri olduğu için dikkate almayın azalarak biter o tur canlilar

Konu güncel arkadaşlar

adam trollük yapmamış ki ben de fem öneriyorum çözüyorum ben . Bende mi trolüm şimdi ?
  • -WOLFIE- kullanıcısına yanıt
    İnsan gibi öneri yapmak da yaramıyor. Dediğin net için fem ideal. Ama sen git bilfen karekök çözmeye uğraş

• Hocam arkadasi ben bayadr forumda görüyorum herkese trol trol mesajlar atiyor inan bir kac kere de uyardim benm konuma yazma diye ama işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel arkadaşlar

• Sakin Karekok alma sinava yonelik degil ve o ne ya gereksiz zor.Fem alabilirsin cozumleri internette var ya da Fen Bilimlerinin Yildiz serisini alabilirsin benimde hedefim 30 mat ve bende de Ahmet Demir geo var mattam Fem kullaniyorum ilerletti baya beni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam fem almayi düşünmüyorum ya hem cok pahali hemde cok kitap var final yakın geldi biraz yarın netlesir herhalde bakalim

• quote:

Hocam fem almayi düşünmüyorum ya hem cok pahali hemde cok kitap var final yakın geldi biraz yarın netlesir herhalde bakalim

14-15 tl fem ama Finalin kitabi 20ye yakin.Finalde guzeldir ama Femi dusun derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalim hocam allah yardimcimiz olsun

• Bende fem konu anlatımlı var baya kalın bir kitap ama iyi gelmedi bNa

Geçen kırtasiyede fem lys zengin matematik kitabına rastladım altın renginde olan. Kırtasiyedeki kız çok önerdi ama internette fazla tavsiye edene rastlamadım. Ne dersiniz beyler alayım mı? Benim hedefte 25 civarı.

• matematik vadisi lys matematik konu anlatimina iyi diyolardi gecen konusunu acmislardi kullanan var mi ben tamamen 0im

• Birisi bilgilendirirse cok iyi olur gercekten

• fen bilimleri çizgi üstü . zorda değil kolay da değil tam senin istediğin gibi . alıp çözünce bir dua edersin artık bana
  • Fem simetriyi + Teknofemdeki hocayı dinle zaten o Fem Simetriden gidiyor hakkıyla çözersen +30 garanti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.