Bildirim
Beyler akıl verene steam hediye kodu vereceğim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Merhaba,
Bu mümkün değil.
İyi forumlar. -
Şöyle yapabilirsin: Hepsiburada'dan tablet fiyatı kadar altın satın al. Sonra onu satıp nakide çevirsin. Ekstrede sadece Hepsiburada Ödeme yazar. -
Merhaba
Anladıysam at olayım
İyi forumlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
küçük esnafa git, ürünü garantisiz alırsan kabul edecektir. -
Tableti elinde tutarak tabiki
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekstrede urun adi yazmaz alisveris yaptigin yerin adi yazar
Tablet al sat birine
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefoncudan telefon alirken taksidi n11den tablet olarak yansitti belki isine yarar
yaptığın alışverişlerin hiç birisinde ne aldığın yazmaz,onun için öyle bir olay yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 24 Mart 2015; 16:07:49 > -
sağol böyle yaptım, ayrıca bankayı arayıp sordum dediginiz gibiymiş, steam kodunu konudaki aynı fikri veren 3 kişiye atacağım yarın -
Sağol -
quote:
Orijinalden alıntı: syt.
Şöyle yapabilirsin: Hepsiburada'dan tablet fiyatı kadar altın satın al. Sonra onu satıp nakide çevirsin. Ekstrede sadece Hepsiburada Ödeme yazar.
Aynisini yazcaktim
Steam kodu vercekmiş
Evet, 30 tl verecektim ama 3 kişi aynı fikri verdiğinden 10ar tl olarak vereceğim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X