Şimdi Ara

Beyler agliyorum suan ruya gordum. (+18)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit: kucuk arkadaslar etkilenecekler var ise okumasin en iyi ornek bu olur.

Erkeklik falab demeyin bildiginiz agliyorum. Uyanali 5 dakika oldu olmadi direk saate baktim ter akmis butun vucuttan. Ruyayi anlatiyorum. 2 katli bi evde uyuyoruz annem babam ben ama ayri odalardayiz galiba. Sonra birden sallanmaya basliyoruz anliyorum deprem oldugunu ama nasil sallanmak oyle boyle degil ki kucuk orta depremler yasadim biliim bisey oldugunu. Giderek hizlandi disaridan ciglik sesleri gelmeye basladi binalar catur cutur ediyordu en sonunda diger binalar da dahil seslerden anladim bizim binamizda devrildi. O sallanmayi binanin yikilisini her seyi hatirliyorum cm cm hissettim. Tam enkazdayken uyandim kendime gelemedim daha, gozyaslarim akti tutamadim.

Edit: kucuk arkadaslar etkilenecekler var ise okumasin en iyi ornek bu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imakenya dragons -- 17 Şubat 2015; 1:01:23 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Sonra bi baktım donda bi ıslaklık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam uyku felci miydi? geçmiş olsun, elinizi yüzünüzü yıkayın mümkünse odayı havalandırın beklemedeyiz

• Edit ne demek?

• Kanım dondu

• quote:

Orijinalden alıntı: Eminens

hocam uyku felci miydi? geçmiş olsun, elinizi yüzünüzü yıkayın mümkünse odayı havalandırın beklemedeyiz

Bilemiyorum hocam bu aksam erken yatayim dedim keske yatmayaydim. Hala gelemedim kendime nasil bisey bu anlamadim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

quote:

hocam uyku felci miydi? geçmiş olsun, elinizi yüzünüzü yıkayın mümkünse odayı havalandırın beklemedeyiz

Bilemiyorum hocam bu aksam erken yatayim dedim keske yatmayaydim. Hala gelemedim kendime nasil bisey bu anlamadim.

Bu bir işaret.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benle cinli minli birşey anlatıcak sandım la
  • Vibratörün titreşimi açık kalmıştır

• ben de uçağı benzin istasyonuna düşürmüştüm, 12 milyon ölü vardı. istanbulu komple yok ettim herhalde rüyada
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

Benle cinli minli birşey anlatıcak sandım la

Onceki ruya oydu zaten onu anlatmaya dilim varmiyor korkarim zateb oyle seylerden. İkisi birlikte feci bi etki yapti bu gece bende.

• Dostum ciddiyim aynı rüyayı 1 ay önce gördüm deprem oluyordu hemen daire kapısına yöneldim ama açılmadı tüm aile bağırış çağırış hepimiz ölücezdiye bağırdım bende ve en sonunda allahım sen beni affet dedikten sonra uyandım kalbim küt küt atıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

quote:

Uyku felci nedir? Bu arada geçmis olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Lümpen

Edit ne demek?

mesaj attığın her hangi bi kısmını düzeltmek veya eklediğin yeni kısma edit denir yani o kısım sonradan ekleme

• quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

quote:

Orijinalden alıntı: Lümpen

Edit ne demek?

mesaj attığın her hangi bi kısmını düzeltmek veya eklediğin yeni kısma edit denir yani o kısım sonradan ekleme

•  Beyler agliyorum suan ruya gordum. (+18)

•  Beyler agliyorum suan ruya gordum. (+18)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokof -- 17 Şubat 2015; 0:46:48 >
  • hocam ölüm ne zaman geleceği belli olmaz. hesaba cekilecegimiz gün yaklaştı. namazlarimizi kilmamiz gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: XT9

Sonra bi baktım donda bi ıslaklık

Bu konuya da yazılır mı

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.