Şimdi Ara

Beyler adıma açılmış 7 fake hesap var yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler biri benim isim ve soyismimi kullanarak 7 tane fake hesap acmis sorun şu isim ve soyisim benim ancak fake actigi icin sahis farkli bir resim kullanmis facebooka şikayet ettim hatta kimlik gönderdim ancak akilli facebook kimligin sahte gibi sacma bir cevapla geri döndü bu hesapları nasil kapattirabilirim isim ve soyadi benim ancak resimlerdeki sahis baska?

Bu hesapları kapattirmam gerek bunu dile getiren bir mail atsam sorun çözülür mü adamlara desem isim ve soyisim benim ancak resimde kullandigi sahis baska diye.

Ismim ve soyadim türkiyede tek bende var vermek istemiyorum belliki sahis bunu bilip benim adima 7 tabe hesap acmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenanevrenpaşa -- 18 Ağustos 2016; 23:41:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Fake Hesaplara Dikkat!

Son zamanlarda artan bir sorun olan fake hesaplara karşı dikkatli olmanız gerekmektedir. Fake hesaplar, genellikle gerçek kişilerin kimliklerini taklit ederek oluşturulmakta ve kötü amaçlı faaliyetler için kullanılmaktadır.

Özellikle sosyal medya platformlarında sıklıkla rastlanan fake hesaplar, {fake isim soyisim} gibi gerçekçi görünen isimler kullanabilmektedir. Bu hesaplar, arkadaşlık kurma, bilgi toplama veya kişisel verilerinizi ele geçirme gibi farklı amaçlarla oluşturulabilir.

Fake hesapları tespit etmek için bazı ipuçlarını dikkate almanız faydalı olacaktır. Gerçek kişilerin profil fotoğraflarını kullanarak oluşturulmuş hesaplar veya çok az sayıda takipçisi olan hesaplar şüpheli olabilir. Ayrıca, gerçek dışı veya tutarsız bilgiler paylaşan hesaplara karşı dikkatli olmalısınız.

Fake hesaplarla karşılaştığınızda yapmanız gerekenler şunlardır:

• Hesabı engelleyin ve şikayet edin.
    • Hiçbir kişisel bilgi paylaşmayın.
    • Şüpheli bağlantılara tıklamayın.
    • Arkadaş listenizden çıkarın.

Fake hesapların mağduru olmamak için önlem almanız çok önemlidir. Güvenilir kaynaklardan bilgiler edinin ve kişisel verilerinizi her zaman güvende tutun. Unutmayın, online ortamda her zaman dikkatli olun ve şüpheli durumlarda yetkililere başvurmaktan çekinmeyin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kardesim kafayi mi yedin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

nasıl bu kadar emin sin ?

adam senin isminle aynı işte olamaz mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ghostofsparta, Daydream33, Urzais100, uğur37, drangela61, oboynukisa, kazimerd89, agahefendi10, mali76, rza_35, süsse, Motörbreath, crypto81, rick dangerous, Wes7, Almbyskrlbnm, charleston, devrankaptan, AX400, ersno, natureltiqqy, Alpheratz, U2ME2, ilkerbursa, talhakurnaz59
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.