Şimdi Ara

beyler acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler wave II'nin ekranı çizilmez ekran olduğunu biliyordum ancak birkaç ay önce ekranım çizildi bugünde iki tane kılcal çizik daha görünce canıma tak etti telpa'yı aradım ancak onlar ekranın böyle bir özelliğinin olmadığını söylediler eve gelip internette araştırdığımda gorilla glass'ın kendi sitesinde bile çizilmez olduğunu gösteriyor

bkz.

http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/full-products-list

bu arada eve gelince başka birşey daha fark ettim benim telefon aslında BAŞARI garantiliymiş yarın ilk iş başarıyı aramak sizce ekranı değiştirirlermi????

• fikrimce cizilmes denilse bile cizelecegini dusunuyorum cizilmez belli bir noktaya kadar dogrudur.
    fakat git telefonu duvara yasla surt bak bakalım kesinlikle cizilir. normal bir kullanımda zor cizersin.
    her halukarda ne kadar da kotu dursada inv shield kullanılmalıdır. galaxy s2 kullanıyorum aldıgım gun taktım o da gorilla glass ama belli olmaz sonucta bu inv shield lar gorilla glaslar icinde uretiliyor ve herkes kullanıyor.
    garanti konusuna gelince kesin bir bilgim yok fakat fikrimce garanti bu istegini karsılamaz, kaldı ki 2 kılcal cizik icinde telefonunun bosuna actırıp ekranı değiştirilmez

yinede bunlar fikir sen bilirsin
  • kılcal çizikler umrumda değil ama bir tane derin bir çizik var işte o sinirimi bozuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.