Bildirim
beyler acil durum yardım edin !!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Gecmisi sil ya da modemin fisini cek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçmişi siliyorum ama facebook arama motorunda yine duruyo o isimler ilk sırada hemde -
quote:
Orijinalden alıntı: bauschinger
beyler 10 dk ya kız arkadaşım gelicek ve bir olayın farkına vardım facebook arama motorunda sürekli girdiğim 1-2 kızın ismi baş harflerini girince direk çıkıyor ekli olmadığı halde bunu kız arkadaşım fark ederse .ıçtım !!!! bunu gidermenin bir yolu varmı chrome kullanıyorum.
başka tarayıcı yükle opera mesela -
-
10 dakka içinde silemezsin, 11 dakka sonra ayrılıyonuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heves baltası -- 30 Temmuz 2012; 22:32:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: gtr5000
quote:
beyler 10 dk ya kız arkadaşım gelicek ve bir olayın farkına vardım facebook arama motorunda sürekli girdiğim 1-2 kızın ismi baş harflerini girince direk çıkıyor ekli olmadığı halde bunu kız arkadaşım fark ederse .ıçtım !!!! bunu gidermenin bir yolu varmı chrome kullanıyorum.
başka tarayıcı yükle opera mesela
hocam chrome da cozumu yokmu bunun çok saçma resmen facebook un yaptığı buna bir çözüm sunmuş olması gerek
-
Bütün çerezleri kaydedilmiş verileri ve geçmişi sil
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelmişini geçmişini sil -
quote:
geçmişi siliyorum ama facebook arama motorunda yine duruyo o isimler ilk sırada hemde
Alakası yok o arama geçmişi verileri direk facebook veritabanında tutuluyor.Geçmişle hiçbir alakası yok maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 30 Temmuz 2012; 22:43:15 > -
Kız arkadaşın gelecek ve oturup internet başında mı zaman geçireceksiniz ?
Bunu kız arkadaşına aynı kinaye ile belirt -
quote:
Orijinalden alıntı: bluelark
Kız arkadaşın gelecek ve oturup internet başında mı zaman geçireceksiniz ?
Bunu kız arkadaşına aynı kinaye ile belirt
sonra senden değerlimi de kaldır modemi çöpe at hiç göremez
kız gidince çöpten alırsın -
Gelmişini geçmişini, soyunu sopunu, varını yoğunu neyi neyi yoksa her şeyi sil. -
quote:
Orijinalden alıntı: hckr
quote:
geçmişi siliyorum ama facebook arama motorunda yine duruyo o isimler ilk sırada hemde
Alakası yok o arama geçmişi verileri direk facebook veritabanında tutuluyor.Geçmişle hiçbir alakası yok maalesef.
usta sende ne keyif aldın durumdan
-
nese şuan tehlike yok gibi laptopu bırakmadığımdan olabilir ama olurda face gırerse benım hesaptan yazarsa bişeyler elimizde patlıcak hadi hayırlısı . bide şuan o harflerde başka seylere gırıp cıkıyorum belkı en cok aranan degısır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X