Şimdi Ara

Beyler 8 yılldır haftada 3 seans diyaliz makinesine bağlı yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
3.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet..1993 yılında altı yaşındayken ilk hastalığım başladı.3 ay filan hastanede yaptıydım. Hastalığım 2004 haziranın 25 . de tekrarlandı. Hastaneye kaldırıldığımda böbreklerimin iflas ettiği ve çalışmadığı ortaya çıktı. Ondan sonra bu zamana değin haftada e kez 8 yıldan beri diyaliz makinesine bağlı yaşıyorum. Yürüyebiliyorum gezebiliyorum ve normal insan gibiyim buna şükür ama kurtulmak istiyorum. Parasızlık yüzünden nakil için sıraya dahi giremedim çünkü para lazım. Babamın maaşı da yetmez. Acaba yardım mı toplayayım bu sorunu çözmek için?

• kimse yok mu?
  • Geçmiş olsun

UP UP UP UP UP!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç para lazım ki? Sigorta filan karşılamıyor mu masraflari?

• Hocam geçmiş olsun öncelikle ne kadar ayıptır sorması meblağ?
  • bana yol gösterin
  • Allah şifa versin kardeşim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun
  • Allah acil şifalar versin kardeşim
  • Kaç para ve ne zamana kadar lazım bu para?
  • valla tam bilmiyorum ama tahminimce kayıt işlemleri,hastane masrafları,yemek,kalış, vs ve en son olarak böbrek nakli maliye30-35 bin gider.
  • hastalik cok zor.insallah iyilesirsin.

• geçmiş olsun
  • geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlara teşekkür ederim
  • allah kahretsin ne biçim ülkede yaşıyoruz. aşı olmak bile paralı. kahrolsun sömürü düzeni!
  • Öncelikle Allah şifa versin. Hastalığınla ilgili syk lara başvurabilirsin. İllaki birinden olumlu yanıt alırsın. Kaymakamlığa, valiliğe yardımcı olabilecek tüm devlet kurumlarına dilekçeyle başvur. İsteyenin bir yüzü kara, vermeyenin iki yüzü.
    edit: sıraya girmek için para bulamıyorsanız sağlık kredisini deneyebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla faizleri düşük oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManiAkman -- 31 Mayıs 2012; 0:49:09 >
  • ülkenin üzerinde nasil bir lanet var yahu bu isleri devletin karsilamasi gerekirdi.
  • ben bi şahıs gormustum saglık ocagında hemde şeker hastalıgına yenı kapılmıştım. oraya birisi geldi ve gitti. sonra hoca dediki bana bak bu gidenin böbreği çalışmıyordu yanı öle birşeyki iflas etmiş ne yapsan çalıştıraman yanı haşa allah bile calıstıramaz demişti ama çocugun kendiliğinden böbreği geri çalışmış bana morelini bozma yani diyordu. sanada geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pp_pp

ülkenin üzerinde nasil bir lanet var yahu bu isleri devletin karsilamasi gerekirdi.

devlet zaten kendi halkını sömürüyor birde halkına baksın.
  • Geçmiş olsun hocam. Yok mu aileden uyan biri?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.